Artiesten ยป WaarzegsterWaarzegster Mary Jane

Dankzij haar grote levenswijsheid en de tarotkaarten zal zij Uw gids zijn op het levenspad vol mysteries en vraagstukken. Het uitgangspunt bij een gesprek met Mary Jane is de positieve aspecten te belichten en daardoor zal het consult altijd met een glimlach besloten worden.
Waarzeggerij is het doen van mededelingen omtrent de toekomst, meestal die van een individu, langs mystieke of anderszins bovennatuurlijke weg en doorgaans in ruil voor geld.
Ook het onthullen van verborgenheden die de waarzegger of waarzegster niet langs natuurlijke weg bekend kunnen zijn behoort tot het domein van de waarzeggerij.
Waarzeggerij heeft een lange traditie. In de geschiedenis maakten koningen nog wel eens gebruik van de diensten van waarzeggers.
Ook in de Bijbel en de Tenach komen waarzeggers voor; het beoefenen van de waarzeggerij en het raadplegen van waarzeggers worden daarin echter uitdrukkelijk verboden. In talrijke sprookjes, mythen en legenden treden waarzeggers op als raadspersonen voor mensen met problemen.
In het hedendaagse West-Europa is op kermissen vaak een waarzegger te vinden. Zoekt u een middel om met uzelf en uw teamleden in gesprek te komen. Wilt u eens anders kijken naar uw perspectieven en mogelijkheden. Dan is de beeldentaal van deTarotkaarten, verpakt in een voor u gemaakt workshopconcept, een zeer geschikt middel hiertoe. Een prikkelende workshop voor o.a. Teambuilding, Kennismaking, Themadag of Bedrijfsuitje.

Mary Jane beschikt over een fraaie blauwe tent(optioneel)

Een uitstekende act voor uw personeelsavond!
Act in overleg.

Bladeren:

Fiets act met Hoge Fiets Fiets act met Hoge Fiets
Bijzondere fiets act en opvallende verschijning

Vuurspuwen en Vuuracts Vuurspuwen en Vuuracts
vuuracts zijn altijd spectaculair

Silhouetknipster Silhouetknipster
Verrassend portret en profil geknipt

Messenwerper Messenwerper
Bloedstollende act met vlijmscherpe messen

Naar overzicht