Sixties Orkest

 

De Rock and Roll dansgroep

 Voor een gezellige en sprankelende Rock and roll avond mag een rock and roll dance group eigenlijk niet ontbreken echt top voor een rock and roll thema avond bij bijvoorbeeld een Bruiloft, bedrijfsfeest, themafeest enz.

De leden van dit showteam stralen één en al enthousiasme, respect en kwaliteit uit. Zij geven demonstraties in verschillende formaties. Met de ervaring die we in ruim 12 jaar hebben opgebouwd weet u zeker dat u iets extra's in huis haalt!

Naast het spetterende optreden van deze dansformatie, zorgen zij ervoor dat uw gasten ook kunnen meedoen. Natuurlijk leer je rock 'n rollen niet zomaar in 1 avond zeker niet met een grote groep. Daarvoor hebben zij diverse pasjes die uw gasten makkelijk kunnen aanleren zodat ze toch kunnen meedansen.

Ook hebben zij een speciale dans namelijk:
"De verboden dans uit de jaren 50"
Altijd weer een succes, meestal sluiten we hiermee af.

Exclusief geluid.

THE CLARKS

“Let the good times roll”. Juist, maar dan wel met de Rock van The Clarks. Nederlands topband wanneer de “sound of the fifties, sixties or seventies” is gewenst. The Clarks is een professionele popgroep die al sinds 1987 in dezelfde bezetting speelt en hun professionaliteit, betrouwbaarheid en ervaring vormen de ingrediënten die deze band tot een topattractie maken. Groot feest of klein feest het maakt The Clarks niet uit, zij spelen overal waar een goed feest moet komen.

Optreden: 3 x 40 minuten.
 

 

 

 


Sixties Orkest » The SixtiesDe band en de roemruchte jaren 60.

De band en de roemruchte jaren 60.

Simpelweg The Sixties genoemd is het een bandje dat bestaat uit zestigers en met veel plezier de muziek uit de beroemde jaren zestig van de vorige eeuw speelt. Cliff Richard, The Shadows en andere grootheden uit de decade komen voorbij. De leden van de band treden met heel veel plezier open zullen dat de komende jaren met veel enthousiasme blijven doen. Met hun muzikale achtergrond van vele jaren maken zij de feestavond en partij tot een  ware “happening”om maar in de taal uit die tijd te blijven.
Repertoire bestaat uit instrumentale nummers van The Shadows en de vele andere gitaarbandjes uit de jaren zestig zoals De Maskers, The Jumping Jewels, Rene and the  Alligators. Naast de instrumentale nummers natuurlijk ook zangnummers van Cliff Richard & The Shadows, Elvis, Roy Orbison, The Everly's en andere grootheden uit die tijd.

The Sixties spelen niet alleen muziek uit de jaren zestig, de bandleden zijn zelf ook al aangeland in hun zestiger jaren . Alle bandleden hebben een langdurig verleden met het spelen in bandjes, dat teruggaat tot de jaren zestig.Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..