Artiesten ยป Silhouetknipster



Verrassend portret en profil geknipt

In luttele minuten knipt de artieste een gelijkend profiel van de gast. Al dan niet voorzien van bedrijfslogo krijgt de gast een fraai aandenken mee. Mobiel inzetbaar op alle evenementen. Te denken valt aan  buurtfeesten, winkelcentra, jaarmarkten, braderieën, bedrijfsfeesten, open dagen, beurzen, recepties  en alle andere besloten en openbare evenementen. 

Een silhouet is een schaduwbeeld, zodanig dat de persoon of het voorwerp te herkennen valt Kinderen maakten vroeger hun kerstkaarten zelf en voor de versiering maakten ze veel gebruik van de knipselkunsten om hun brief te verfraaien.

Madame Silhouette.

Madame Silhouette is een frivole, ietwat ondeugende "Franse" dame van stand uit de achttiende eeuw. Haar man, Monsieur Silhouette zit in de Ministerraad en is heel veel van huis om te vergaderen en te dineren. Madame Silhouette is geen saaie huismus die thuis in haar tochtige kasteel op haar man blijft wachten, maar gaat allerlei feestelijke gelegenheden af om portretten van de medegasten te knippen. Haar motto is dan ook:

"Ka zietten wandu iek kniep, uw portreet in un wiep!!"

De act past goed in thema's zoals Barok en Franse thema's.

Bladeren:

Vuurspuwen en Vuuracts Vuurspuwen en Vuuracts
vuuracts zijn altijd spectaculair

Waarzegster Waarzegster
Waarzegster Mary Jane

Messenwerper Messenwerper
Bloedstollende act met vlijmscherpe messen

Travestie Travestie
Komische travestie acts en zangacts

Naar overzicht