De zomer is het jaargetijde voor allerlei buitenactiviteiten. Braderieen, jaarmarkten en kermissen. Outevents heeft een uitgebreid aanbod voor buitenevenementen. Straatmuziek, nostalgische of oudhollandse kermis, oude ambachten, stadsomroepers en ludieke animatieacts zijn slechts enkele voorbeelden van het gevarieerd entertainment dat wij te bieden hebben.


Zomer » Oude AmbachtenOude Ambachten als onderdeel van het cultureel erfgoed

OUDE AMBACHTEN

Bij het woord beenbewerker denkt men niet  meteen aan een ambacht. En wat doet een Speculaasplanksnijder? Oude Ambachten verdwijnen snel als onderdeel van het culturele erfgoed. In 2013 heeft het  Nederlands Centrum voor Volkscultuur en Immaterieel Erfgoed (VIE) uit Utrecht zich gericht op het behoud van oude ambachten met als doel een aantal Oude Ambachten op de nationale lijst immaterieel cultureel erfgoed in Nederland te krijgen. Outevents heeft contact met een groot aantal ambachtslieden die hun oude vakwerk uitoefenen en kan zodoende Oude Ambachten bijeenbrengen om jaarmarkten, braderieën en vele andere evenementen van de gewenste vaklieden te voorzien. Op deze manier kan men de (streekgebonden) ambachten nog  in actie zien.

Prijzen:
Demonstratie. Voor markten, braderieën en andere evenementen met veel bezoekers waar de ambachtslieden de gemaakte artikelen kunnen verkopen € 130,- ex 21 % BTW per ambacht per dag.

Voor demonstraties, presentaties en andere evenementen zonder verkoop bedraagt de prijs € 365,- ex 21 % BTW per dagdeel (4uur)

Bladeren:

Circustent Circustent
Circustent als blikvanger

Nostalgische luchtschommel Nostalgische luchtschommel
Ouderwetse luchtschommel uit Engeland

Oudhollandse Kermis Oudhollandse Kermis
Kermisvermaak voor jong en oud

Oudhollandse Poffertjeskraam Oudhollandse Poffertjeskraam
Prachtige kraam en heerlijke poffertjes

Naar overzicht