Kindervermaak

Moderne Kindershows en leuke kinderattracties . Van zweefmolen, poffertjeskraam, draaimolen naar spannende avonturen met een Piratenshow. Of het team nu op een leuke kinderverjaardag, een bedrijfsfeest of voor een sportvereniging ingezet gaat worden, alles is mogelijk. Producties voor Sinterklaasfeesten, Kerstmis, Pasen of complete shows. Hits for Kids met de moderne liedjes, maar ook alle actuele muziek voor iedereen. Jij kunt jouw muziek bij de D.J. aanvragen. Dansworkshops geeft de danscoach / DJ ook graag, waarna het altijd één groot feest is. Natuurlijk kunnen kinderen erg mooi geschminkt worden. Ze kunnen knutselen, tekenen, sjoelen, nageltjes laten lakken en beplakken, of een mooie figuurballon krijgen. Dit allemaal in de Knutselcorner. Het entertainmentteam geeft je ook graag een ballon uit de Ballonnenboom mee naar huis.
 


Kindervermaak ยป Nostalgische LuchtschommelLeuke kinderattractie van weleer

Uit Engeland afkomstige nostalgische luchtschommels. In deze leuke kinderattractie van weleer kunnen de kinder naar hartelust schommelen zoals hun ouders of grootouders dat deden in hun jeugd. Veel gevraagd voor boerenkermissen naast de zweefmolen en ouderwetse draaimolen.
Je kunt met je gewicht de schommel in beweging krijgen of met een touw, de begeleider helpt op verzoek natuurlijk ook een handje! Een super attractie voor uw evenementen.

Bladeren:

Knutselhoek Knutselhoek
Leuke moderne kinderactiviteit

Nostalgische Kinderkermis Nostalgische Kinderkermis
Kindervermaak op de kermis

Piratenshow voor kinderen Piratenshow voor kinderen
Leuke moderne kindershow

Poffertjeskraam Poffertjeskraam
De heerlijke poffertjes trekken veel bezoekers

Naar overzicht