Tiroler Muziek Apres Ski

Apres Ski Muziek, Tiroler muziek, Tiroler acts en Tiroler orkesten zijn populairder dan ooit, mede  door de groeiende belangstelling voor Oktoberfeesten, Carnaval  en apres ski feesten. Onze orkesten en acts zorgen altijd voor veel sfeer en gezelligheid op grote en kleine feesten.

Oktoberfest
Langzaam maar zeker is  in Nederland het Oktoberfest populairder geworden. Grootschalige feesten, maar zeker ook de kleinere feesten mogen zich in toenemende belangstelling verheugen. En gezellig zijn deze  feesten met de lange biertafels, bierpullen, Lederhosen en de Dirndl. Outevents heeft een aantal uitstekende orkesten en artiesten in het bestand met Duits en Tirools repertoire. Voor podia en akoestisch mobiele optredens. Naast het bekende repertoire brengen deze artiesten ook hun eigen liedjes. Voor elk budget hebben wij passend entertainment.

Carnaval
Feestmuziek voor Carnaval sluit naadloos aan bij de Apres Ski Muziek zoals van Die Rabatzfreunde, Hannes Kabannes en andere Tiroolse orkesten
 


Tiroolse Muziek » GuntherGunther komt uit de bergen waar hij ooit een succesvol skileraar was. Maar door de klimaatverandering heeft zijn bedrijf “Pleite gemacht”.Toen is hij maar de Rijn afgezakt.

Gunther komt uit de bergen waar hij ooit een succesvol skileraar was. Maar door de klimaatverandering heeft zijn bedrijf “Pleite gemacht”.Toen is hij maar de Rijn afgezakt.

Zijn aanstekelijke lach, zijn gevatheid op iedere opmerking, zijn eeuwige dorst en gejodel maken hem de ideale gastheer, presentator of gewoon het typetje die het feest op gang brengt. Al dijenkletsend, met of zonder skies, zorgt deze entertainer voor de juiste stemming.Bladeren:

DietwinDietwin
Nieuw talent uit Belgie: Dietwin zorgt altijd voor een goede “ambiance”en een stevige interactie met het publiek:

DIE GIPFELFREUNDEDIE GIPFELFREUNDE
Voor Früshoppen , Beierse Bierfeesten of Oostenrijkse feestavonden is het Belgisch trio Die "GIPFELFREUNDE" de aangewezen muziek.

AlpenhoornAlpenhoorn
Het geluid van de alpenhoorn is uniek.

Hannes KabannesHannes Kabannes
Hannes zingt en speelt Tirools en Duits repertoire. Liedjes als: Kufsteinerlied, Heidi, Schöne Maidl, Rosamunde, Herzlein, Anton aus Tirol en ook een aantal drinkliederen als Trink Trink Brüderlein Trink

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..