Bijzondere acts, animatie acts en walking acts

 

Bijzondere acts, animatieacts  en ontvangstacts voor bruiloften, recepties en feesten. Bijzondere optredens  van artiesten waarbij de alledaagse werkelijkheid met een grote korrel zout nemen en zijn daarmee een verrassende aanvulling op elk evenement. Bijzondere acts zijn  zeer verschillend in vorm en uitvoering. Obers, boeren, koks, zwervers en verkopers, maar ook bijzondere muzikale acts, vaak een combinatie van optreden en bijvoorbeeld de fotograaf. Uitgangspunt van de uitvoerende artiest is vaak een beroep waarmee de gast op onnavolgbare wijze wordt geconfronteerd. Stadsomroepers, typetjes, ludieke acts, entree acts en mimespelers, de verscheidenheid is groot. Voor huwelijksfeesten, jubilea en bedrijfsevenementen heeft Outevents een aantal professionele artiesten die zich zeer bekwaam inzetten voor de goede zaak! Maatwerk, aangepast aan de opdracht is eerder standaard dan uitzondering.

 


Animatie » Animatie voor bruiloft en feestSophie Animatie voor bruiloft of huwelijksfeest

Sophie Animatie voor bruiloft of huwelijksfeest
Sophie als Fotograaf
Sophie als Gastvrouw
Sophie als DJ
Sophie doet werkelijk alles. Deze duizendpoot ademt gezelligheid en maakt van elke bruiloft, huwelijksfeest  en partij een geweldig succes.  In haar schitterende lakei kostuum ontvangt zij de gasten op uw trouwfeest en met een goed gekozen woord en met haar enthousiasme wijst zij de weg. Sophie brengt als DJ de sfeer er goed in met dansmuziek  en ja, verzoekjes voor dat ene speciale nummer op uw bruiloft  zijn mogelijk. Sophie maakt tijdens uw bruiloftsfeest foto's en brengt deze samen in een fraai vormgegeven fotoboek waarin de gasten een persoonlijke boodschap kunnen schrijven. Aan het eind van het feest krijgt het bruidspaar of gastheer/vrouw het boek overhandigd als prachtig aandenken.Tussendoor zorgt Sophie met haar aanstekelijke lach en grapjes voor veel gezelligheid.
Sophie 's team vermaakt de aanwezige kinderen met knutselen, mutsjes maken en ballonnen.Een huwelijksfeest is om te herinneren.

Gage € 585,-  all in voor 3 uur
2 personen
Inclusief geluid tot 35 personen. Extra geluid tegen meerprijs.
Inclusief 50 foto's geprint op glanzend fotopapier(10x15) met fraai lijstje en fotoboek . Alle foto's worden (gratis) digitaal nageleverd
Bij entertainment voor kinderen 1 entertainer  extra € 155,00Bladeren:

Bouwprojecten AnimatieteamBouwprojecten Animatieteam
Start bouwprojecten en officiële presentaties

Butler RoderickButler Roderick
Klassieke butler

Stadsomroeper Stadsomroeper
Fraai geklede stadsomroeper

Piccolo's Harry en GuusPiccolo's Harry en Guus
De Ontregelaars

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 

Nieuw geplaatst op onze website


Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..
Kerstmuziek met Dickens Trio

Kerstmuziek met Dickens Trio

Meer lezen..
The Sixties

The Sixties

Meer lezen..
Sophie voor bruiloft of huwelijksfeest

Sophie voor bruiloft of huwelijksfeest

Meer lezen..