Allround DJ's en volledige verzorgde drive inn shows voor feestavonden, bruiloften en bedrijfsfeesten kun je  boeken bij Outevents.  De jarenlange ervaring van de allround DJ's en de professionele apparatuur staat garant voor een geslaagd evenement.
 


DJ en DRIVE INN » Sophie als DJ op bruiloft en huwelijksfeest. Animatie en Muziek.....Sophie als DJ

Sophie of bruiloft, huwelijksfeest of partij biedt heel veel entertainment.
Sophie als DJ
Sophie als Gastvrouw
Sophie als Fotograaf
Sophie doet werkelijk alles. Deze duizendpoot ademt gezelligheid en maakt van elk huwelijksfeest,bruiloft  en partij een geweldig succes.  In haar schitterende lakei kostuum ontvangt zij de gasten en met een goed gekozen woord en met haar enthousiasme wijst zij de weg. Sophie brengt als DJ de sfeer er goed in met dansmuziek  en ja, verzoekjes voor dat ene speciale nummer op uw bruiloft  zijn mogelijk. Sophie maakt foto's tijdens het bruiloftsfeest en brengt deze samen in een fraai vormgegeven fotoboek waarin de gasten een persoonlijke boodschap kunnen schrijven. Aan het eind van het feest krijgt de gastheer/vrouw het boek overhandigd als prachtig aandenken.Tussendoor zorgt Sophie met haar aanstekelijke lach en grapjes voor veel gezelligheid.
Sophie 's team vermaakt de aanwezige kinderen met knutselen, mutsjes maken en ballonnen.Een bruiloft is om te herinneren.

Gage € 585,-  all in voor 3 uur
2 personen
Inclusief geluid tot 35 personen. Extra geluid tegen meerprijs.
Inclusief 50 foto's geprint op glanzend fotopapier(10x15) met fraai lijstje en fotoboek . Alle foto's worden (gratis) digitaal nageleverd
Bij entertainment voor kinderen 1 entertainer  extra € 155,00

Bladeren:

DJ en Sax DJ en Sax
Combinatie DJ en saxofoon

Drive Inn Show Uitgebreid Drive Inn Show Uitgebreid
Set tot 800 personen

Drive Inn Show Standaard Set Drive Inn Show Standaard Set
Set tot 350 personen

Kleine Drive Inn Show Kleine Drive Inn Show
Set tot 100 personen

Naar overzicht