Over ons

Outevents Entertainment  is een onafhankelijk bemiddelings- en evenementenbureau dat beschikt over een breed aanbod van bands, artiesten, entertainment, acts en activiteiten. Wij zijn actief op het gebied van de artiestenbemiddeling en organisatie en streven naar een perfecte match tussen doelstelling van de klant, evenement en artiest.
 
Of het nu gaat om het boeken van een band of discotheek voor een bruiloft of de organisatie van zakelijke bijeenkomsten met een formeel karakter, wij ondersteunen onze relaties bij het maken van de juiste keuze, adviseren en verzorgen de administratieve aspecten. Outevents is in het bezit van een arbeidsbemiddelingvergunning en kan daarmee alle administratieve verplichtingen m.b.t. loon en premieheffing voor uitvoerende artiesten verzorgen.

Missie
Outevents levert toegevoegde waarde en positieve elementen bij het plannen, ontwerpen en uitvoeren van evenementen en stelt zich ten doel de meerwaarde die zij daarmee schept ten  goede aan de klant te laten komen.
Door onze expertise en ervaring op een groot aantal deelterreinen kunnen wij onze relaties bijstaan bij het formuleren van de juiste doelstellingen van het evenement en daartoe de juiste adviezen en oplossingen aan te dragen. Outevents is een betrouwbare businesspartner gedurende het hele traject van ontwerp, produceren en uitvoeren van evenementen, ondersteunt, adviseert en streeft enaar bij te  dragen aan een onvergetelijk evenement.


Kernwaarden

Outevents stelt een aantal waarden centraal:
Betrouwbaarheid
Outevents streeft naar duidelijkheid en transparantie in de  afspraken met opdrachtgevers met de nadruk op vertrouwelijkheid en zorgvuldigheid.
Continuïteit en ervaring
Sinds de oprichting is Outevents steeds gericht geweest op uitbreiding van  kennis en ervaring op organisatorisch terrein, marktontwikkelingen en culturele trends. Daardoor kan Outevents de klant continuïteit in haar werkwijze in het vooruitzicht stellen.
Kwaliteit.
Outevents selecteert haar aanbod zorgvuldig en voeren aangegane opdrachten uit volledig in overeenstemming met de gewenste doelstellingen.
Deskundigheid.
Outevents heeft sinds 1979 ervaring en deskundigheid opgebouwd en deelt deze graag met elke bestaande en nieuwe klant.
Dat betekent veelal voor onze relaties minder administratie en transparantie in de kosten. Wij hebben in de loop der jaren een solide basis gebouwd en zijn voor onze relaties een betrouwbaar aanspreekpunt wanneer het gaat om de organisatie van uiteenlopende evenementen.

In 1979 is het bedrijf gestart met de bemiddeling op het gebied van entertainment  onder de naam U.M.O. BV door Henk Out. Henk Out was zelf jarenlang uitvoerend artiest en daarom bekend met alle ins en outs van de artiesten- en evenementenbranche.

Na de pensionering van Henk Out berust de dagelijkse leiding van de onderneming  bij Frans Pel, sinds midden jaren 80 werkzaam bij het bedrijf. Afgestudeerd in de Sociale Wetenschappen aan de  Universiteit van Amsterdam zorgt hij voor continuïteit en de gestage uitbreiding van de activiteiten. Mede daardoor is Outevents al meer dan 30 jaar een begrip.
 

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 

Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..