Troubadour Middeleeuwse muziek Volksmuziek

De troubadour is terug! Het op één na oudste beroep is weer even populair als in de middeleeuwen. Toen bracht hij kasteelheren en jonkvrouwen, boeren en knechten in verrukking met zijn ballades. Indertijd op riddertoernooien en in herbergen, nu als grote smaakmaker bij recepties, diners en bruiloften. Waar er ook maar iets te vieren valt. Uw Troubadour wordt vooral gevraagd door muziekliefhebbers die een cd'tje te saai vinden op hun feest, en een feestband te luidruchtig, te onpersoonlijk of te prijzig. Met zijn groot repertoire van alle tijden, in vele talen en stijlen, bewijst hij steeds weer dat een oeroude traditie buitengewoon origineel en superhip kan zijn!!! De troubadour staat met zijn instrumenten letterlijk tussen zijn publiek, en iedereen, jong en oud, kan desgewenst verzoekjes tot hem richten. Doordat de troubadour akoestische muziek maakt, kunt u gewoon gezellig met elkaar praten terwijl hij toch duidelijk hoorbaar blijft. Uw feest, toch een gelegenheid waarvan u wilt dat er lang over wordt nagepraat, wordt een onvergetelijk evenement!!!

Hannes Kabannes, Troubadour

Zingt en speelt op eigen manier liedjes van alle soorten. In het  Nederlands, Frans, Duits of Engels. Hij begeleidt zich op de gitaar of banjo en soms blaast hij op zijn mondharmonica.

Wandelend van tafel tot tafel, van buffet tot buffet of van terras tot terras vermaakt hij het publiek en is niet verlegen voor af en tot een grappige opmerking te maken. Zo zingt hij eigen werk of gekende melodieën waarop hij een nieuwe frisse tekst heeft geschreven.

Hier kunt u informatie aanvragen

Troubadour Carla

is een stijlvolle muzikante. Zij weet als geen ander, met haar uitgebreid repertoire, van feesten een echt feest te maken. Carla zingt Nederlandse en Engelse liederen en begeleidt zichzelf daarbij op gitaar. Het repertoire omvat traditionele liederen maar ook de bekendere meezingers. Carla brengt haar liederen bij voorkeur aan tafel. 

Hier kunt u informatie aanvragen
 

 
 

 

Troubadour Theodorus.

Theodorus is een veelzijdig troubadour en muzikant die voor heel veel themafeesten voor de muzikale omlijsting kan zorgen. Professioneel muzikant / entertainer met zang-gitaar en accordeon. 
 

Hier kunt u informatie aanvragen

         

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..