Smartlappen Jeffrey

Jefrey Ketté zanger van het Nederlandstalige lied.

Met trots kondigen wij aan:

Jefrey Kettë eerste CD Single is een feit en is verkrijgbaar bij alle verkooppunten. Graag willen wij Jeffrey bekend maken bij het grote publiek en vragen u daarom vriendelijk om eens te luisteren naar de CD single en te luisteren naar het prachtige stemgeluid van deze frisse jonge zanger.

Met het nummer “Middellandse Zee” hopen en verwachten wij dat Jeffrey hoge ogen gaat scoren in de Nederlandse entertainment business. Met de nieuwe CD single heeft deze veelbelovende een prachtig product geleverd en dit verdient alle support.

Jeffrey is al vele jaren bekend in het Zoetermeerse uitgaanscircuit en heeft bij talloze avonden in het land met succes opgetreden en het publiek voor hem weten te winnen. Met volle aandacht en concentratie heeft hij een uitstekende nieuwe act neergezet die het publiek direct boeit, wat resulteert in spontane steun en enthousiaste reacties.

Jeffrey is een echte aanrader voor een hoofdact, maar ook in te zetten als intermezzo.

Jeffrey is te boeken voor een act van 30 minuten.
Inclusief geluid.

Vraag informatie aan. 

DUO BETON

Betty en Tonnie zijn een lust voor het oog en het oor. De stemmen van deze sociaal bewogen en gedreven Rotterdamse dames gaan door merg en been en door elke betonnen muur.

Hyperactief, (door de wol) geverfd en pittig brengen zij met flair Hollandse smartlappen. In 30 minuten ‘Glimlacht een kind’, ‘Loopt pappie toch niet zo snel’, gaan we met ‘Bloed, zweet en tranen’ langs in ‘Het kleine café aan de haven’ tot u roept: ‘Laat me alleen’. Betty en Tonnie, voor vrienden Bet & Ton, maken er een feest van dat staat als een blok BETON.

Kunt u geen genoeg van ze krijgen? U kunt op Duo BETON bouwen dus kunnen Betty en Tonnie ook voor avondvullend vermaak zorgen. Zij presenteren emotioneel en ongeremd, met eigen of ingebracht materiaal en zingen het pleisterwerk van het plafond.

Optreden 30 minuten. Gage 1275,- ex BTW. Exclusief geluidstechniek.

Ans Tuin

Ans Tuin is als rasechte Amsterdamse als geen ander in staat om het Amsterdamse repertoire te zingen. Onverwoestbare klassiekers als Kleine Jordanees, Oh Johnny en Rooie en witte radijs zijn enkele van haar succesnummers.


Optreden: 1 x 30 minuten.