Senioren Seniorenprogrammas verzorgingshuizen

Voor instellingen, verzorgingshuizen en wooncentra voor senioren heeft Outevents een groot aantal programma’s met artiesten met uitstekende programma’s bestaande uit muziek en entertainment  speciaal voor de bewoners. www.seniorenshows.nl

Hans Baaij Seniorenprogramma.

Een korte indruk van het programma….
Wat Hans doet is het publiek muzikaal amuseren, hij zingt en speelt keyboard. Het repertoire is Nederlandstalig. Maar toch is er steeds meer vraag naar bvb. Rock and roll.

Daarom wisselt hij af met eerst een grote Hit van vroeger, gevolgd door een meezing potpourri, met allerlei refreinen uit die tijd. Ook speelt hij een recent nummer van deze tijd, vaak wordt dit erg gewaardeerd door het personeel. Met al dit samen, weet hij een sfeer te creëren met uw gasten uit hun tijd. Met aan het eind een gezellige finale……!

Er zijn velen die dit doen….Bij hem wordt u geconfronteerd met creativiteit en enthousiasme!

Geluisfragmenten op verzoek beschikbaar.

Seniorenshows.

Ronnie Tober. In 2008 viert Ronnie Tober zijn 45 jarig jubileum als artiest en zanger. Het zal dan ook een druk jaar voor hem worden. Eind 2007 is nog een nieuwe CD uitgebracht met Engelstalige nummers.

Titel: With a song in my heart. Toch heeft hij uiteraard het Nederlandstalige lied niet vergeten. Zo zal in het voorjaar wederom een Vierdaagse lied worden opgenomen. Optreden 1 x 30 minuten

Speciaal voor verzorgingshuizen heeft Ronnie Tober een seniorenprogramma samengesteld dat garant staat voor een middag of avond topentertainment.

Samen met topentertainer Hans Baaij te boeken in een 2 x 45 minuten durend programma.

Wieteke van Dort Tante Lien.

Seniorenprogramma Kun je nog zingen.

Sinds het KRO televisieprogramma ‘Kun je nog zingen, zing dan mee' treedt Wieteke van Dort zeer regelmatig op in diverse instellingen voor ouderen. Wieteke zingt voor de pauze in deze voorstelling liedjes uit de gelijknamige bundel ‘Kun je nog zingen, zing dan mee' zoals ‘Klein vogelijn op groene tak' en ‘Langs berg en dal klinkt hoorngeschal'.

Deze bekende nostalgische liedjes worden meestal meteen door het publiek meegezongen. Maar Wieteke zingt in het gedeelte voor de pauze ook enkele nieuwe Nederlandse chansons.

Het zijn echter speciaal uitgezochte teksten die ouderen aanspreken. Na de pauze komt Wieteke terug in haar creatie als Tante Lien. Zij zingt bekende Indische liedjes als ‘Sarina', ‘Ajoen ajoen, in de hoge klapperboom' en vertelt in een vrolijke conference bv. hoe de bootreis verliep (ze kregen voor het eerst warme kleding) en hoe de aanpassingen waren bij de overgang van moederland naar vaderland.

De pianobegeleiding is in handen van Jef Scholten. De geluidsversterking wordt verzorgd door een geluidsburo. Een goed gestemde piano of vleugel is een vereiste.

Indien deze niet aanwezig is kan de pianist tegen een vergoeding zijn elektrische piano meenemen.

Deze voorstelling heeft met groot succes vele malen plaatsgevonden op seniorenmiddagen, in schouwburgen, in verzorgingscentra, op ziekendagen en in verpleeghuizen.

Ook voor dementerende ouderen is dit hartverwarmende programma bijzonder geschikt.

Er zijn instellingen waar Wieteke vele malen is teruggevraagd.

In dat geval komen zij en haar medewerkers met een tweede programma voor ouderen. Het repertoire is bijzonder uitgebreid.
 

Sophie’s Senioren Show.

Een show vol humor en gezelligheid.

Voordat de show van 2 keer 45 minuten begint, loopt Sophie door de zaal (of ze staat bij de entree) en zet daarmee al de toon, gezelligheid!

Op de achtergrond klinkt al de muziek uit vervlogen tijden, maar ook hedendaagse muziek wordt ten gehore gebracht. De gasten kunnen tijdens de showavond hun verzoeknummers indienen.

Ze schrijven de titels op een briefje (Sophie deelt de briefjes uit) en kort daarna kunnen ze meezingen met hun eigen muziek.
2 keer 45 minuten duurt de show, maar het totaalprogramma is ongeveer 3 uur. Dit is inclusief de pauze, waarin uiteraard de verzoeknummers worden gedraaid.

Reactie op de show 9 oktober 2008 Te Uithoorn:

“Graag wil ik nogmaals via deze mail onze enorme dank uitspreken voor het op treden van Kees,en Sophie. De Kaptain Dinershow was zeer goed, professioneel, afwisselend, muzikaal en zeer sfeer verhogend. Bijzonder verrast en blij waren we met de extra medewerking van Otto en Dorien . Wat een aanvulling! De bewoners vonden de show enorm! We hebben zeer goede reactie van hen mogen ontvangen. Ik kom woorden te kort om ons gevoel uit te drukken maar we zijn erg dankbaar voor het enthousiasme van deze artiesten.”

Henk van "t Hoff.

Amstelring Uithoorn

Beste Mary Jane, Celesta, Kees, en Otto

Dank ook dit jaar voor jullie fantastisch optreden! We hebben weer enorm genoten en de bewoners waren bijzonder enthousiast. Het programma was uitgewerkt tot in de finesses en qualitatief bijzonder goed. Wat is het toch leuk om met jullie een thema voor te bereiden en uit te voeren, jullie passen je helemaal aan! Het contact met de ouderen springt er echt boven uit en heeft een waardigheid en spontaniteit die door iedereen bijzonder gewaardeerd wordt.

Als je dit bericht op internet wil zetten is dit prima, graag beveel ik jullie aan bij andere huizen/ gelegenheden.

met dank namens ons allen, Henk van 't Hoff activiteitenbegeleider Het Hoge Heem Uithoorn.
 

Kees Versluys.

Die bekend is van de Soundmixshow (finalist als Paul Anka) en kort geleden nog op tv te zien was bij één vandaag, 4 in het land en Lijn 4, verzorgt samen met Sophie deze show.

De volgende liedjes worden o.a. gezongen: Margrietje, Aan de Amsterdamse grachten, Tulpen uit Amsterdam, Ach vaderlief toe drink niet meer, Niemand laat zijn eigen kind alleen, Huilen is voor jou te laat,

Aan die Amsterdamse grachten, Bonnie kom je buiten spelen, ’t was aan de Costa del Sol, Foxy Foxtrot, Als de klok van Arnemuiden, Meisje ik ben een zeeman, Als sterren aan de hemel staan en vele anderen.

Diverse malen wordt er door Sophie van kleding gewisseld.
Succes verzekerd !!! Deze show is te boeken op ma-di-wo en donderdag.
 

The Music & Entertainment show.

Een gevarieerd programma met veel muziek.
Met medewerking van Willeke d’estell, Erwin Fillee, accordeonduo De Carsellis en Kelly ter Bruggen

Programmaduur 2 x 55 minuten (in overleg aan te passen)

Vraag informatie aan.

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 

Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..