Limboshow limbodansers

Limboshow limbodansers Limbodanseressen zuidamerikaanseshow

Een speciale act op uw huwelijks bedrijf of personeelsfeest is altijd een grote verrassing voor uw gasten. Als de band de eerste noten inzetten de gasten komen binnen valt er weer altijd een hoop bij te praten. Als uw bedrijf huwelijks personeelsfeest naar een hoogtepunt van de feestavond gaat, is het altijd een spectaculair als er een speciale act komt.

Bij Outevents heeft u een ruime keuze uit speciale acts. Wat dacht u van een limbo show dans act met opzwepende dans en vuurspuwen, Zuidamerikaanse muziek zoals samba, salsa, en nog veel meer swingende latin muziek. Outevents kunt u adviseren wat bij uw feest past. Laat uw feest extra schitteren met onze limbodansers danseressen!

Limboshow

De opzwepende dans van deze spetterende groep bestaande uit 3 danseressen brengt de feestgangers al snel in tropische sferen. De groep kan drie verschillende show brengen en het programma aanpassen aan de aard van het evenement. Tevens bestaat de mogelijkheid tot solo-optredens van een van de danseressen.

Show : Limbo 30 minuten. Show : Lambada 15 minuten Show : Samba 20 minuten.

Combinatie van shows is mogelijk.

 

 

 

Pantera

Pantera is een Zuid-Amerikaanse dansgroep geformeerd door de choreografe Anne Gemert. Met haar jarenlange ervaring met de Zuid-Amerikaanse dans zoals de samba en lambada heeft zij een groep uitstekende danseressen om zich heen verzameld. Deze groep kunnen diverse shows verzorgen: Samba, lambada en ook de bekende limbodans waarbij op swingende Latin muziek onder een laaggeplaatste stok wordt gedanst. Lenigheid is daarbij van belang en het publiek wordt altijd uitgenodigd om te laten zien of die lenigheid ook bij hen aanwezig is. Meestal durven enkelen(meestal mannen) die uitdaging wel aan, met komisch gevolg.

Tijd 25 minuten. Geluidsinstallatie moet aanwezig zijn - kleedruimte.

Een uitstekende act voor uw personeelsavond!

 

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..