Klezmerband

Di Sjikse Ponem

Het eerste optreden van dit duo was tijdens de bruiloft van Koen's broer Bart in oktober 1998. Di Sjikse Ponem deed het pas getrouwde paar uitgeleide aan het eind van het feest. Hiermee was de toon gezet; er werd meer en meer gerepeteerd en natuurlijk ook reclame gemaakt. Al gauw volgden de eerste optredens.
 

Toen tijdens het grote internationale accordeon festival te Nijmegen het optreden van Di Sjikse Ponem op radio 1 werd uitgezonden volgden al snel uitnodigingen voor verschillende optredens. Sinds die tijd heeft Di Sjikse Ponem haar eigen concerten verzorgd maar ook gespeeld tijdens festivals, openingen, concerten van andere uitvoerenden, enzovoorts.

"Di Sjikse Ponem" beschikt over een breed en gevarieerd repertoire, wat dit ensemble geschikt maakt voor de muzikale omlijsting van velerlei gelegenheden. Zo kan het accent naar believen komen te liggen op feestelijke dansmuziek, maar ook op rustige achtergrondmuziek. "Di Sjikse Ponem" heeft uitgebreide ervaring met het muzikaal verzorgen van:

Volledige concertprogramma's traditionele Joodse feesten, expositieopeningen bedrijfsfeesten, privé-feesten multiculturele, bijeenkomsten etc.

Prijs op aanvraag.

 

La Gionda

La Gionda is in 1997 opgericht en bestaat uit Henk Meulenbeld, accordeon, zang en David van Aalderen, viool, zang.

La Gionda speelt liederen en melodieën uit vele streken, Jiddische muziek en Klezmer muziek, Roemeense zigeunermuziek, Ierse ballades, jigs en reels, Nederlandse levensliederen, Franse chansons en nog veel meer.

La Gionda kan eventueel worden uitgebreid met drummer, gitarist Tivo Beunk en contrabassist Ad van Beusekom tot het swingende kwartet Pachanga, dat al een aantal zigeunerfestivals opluisterde.


Prijs op aanvraag.

Akoestisch zigeuner en klezmer ensemble Dragisha.

Dragisha speelt klezmer, jiddishe liedjes, zigeunermuziek, balkan, tango en musette! Zowel akoestisch als versterkt speelt dit trio op elke lokatie en brengt uw feest tot leven! Voor grotere gelegenheden is het trio uit te breiden met een contrabassist

Klezmer

Van oorsprong instrumentale Joodse muziek. Zowel meeslepend melancholisch als dynamisch swingend. De oorsprong van de meeste oude melodieën ligt in Roemenië, en door de oosterse ritmes en toonschalen in combinatie met de klagende klarinet is deze stijl bekend en populair geworden. Naast instrumentale nummers zingt Naomi ook Jiddische liederen. 

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..