Zeemansmuziek Shanty accordeonmuziek Zeeman

De Beste Stuurlui

Deze twee rasmuzikanten hebben alle wereldzeeën bevaren.

In de havens waar ze voor anker gingen,  hebben ze de beste muziek geselecteerd om deze op te nemen in hun repertoire.

Met passie en hartstocht brengen ze Tango’s, Musettes, Java’s, Tarantella’s, Shanty, Cabaret, Chansons maar bovenal hun eigen moers taal. Als de muziek van eigen bodem komt zijn deze zeebonken werkelijk in hun sas, met overgave zingen “ de beste stuurlui ” liederen vol passie, hartstocht, doodslag en alledaagse bijzonderheden, veelal voorzien van een diepzinnige moraal en een pakkend refrein.

Dit gezang wordt ondersteund door prachtige accordeonmuziek en ritmisch gitaarspel.
Door het rechtstreekse contact met de gasten spelen ze moeiteloos in op de sfeer van het moment. Een gelouterd tweetal met sterke zeebenen, dat uw gezelschap door storm en wind in veilige haven brengt.

Prijs op aanvraag.

                              

SHANTY KOOR WINDSTILTE

Dit koor bestaat ruim 13 jaar en telt rond de 20 zangers en muzikanten. De koorleden zijn afkomstig uit het centrum van het land en stellen voor de bemanning van een driemaster bark. Dit koor brengt een repertoire van vrolijke Nederlandse, Engelse en Duitse shanties (liedjes uit de zeezeiltijd), maar ook vele bekende zeemansliederen die in de havenkroegen werden gezongen.

Het koor presenteert zich zonder dirigent en zingt alle liedjes zonder bladmuziek en andere tekstaanwijzingen Het repertoire bestaat uit circa 80 liedjes, die de mannen uit hun hoofd kennen. Het koor wordt muzikaal ondersteund door een drietal accordeons en een grote trom.

Windstilte treedt jaarlijks meer dan 50 keer door het gehele land op. Het gaat daarbij om optredens voor verpleeg- en bejaardenhuizen, voor verenigingen van senioren, voor familie- en bedrijfsfeesten en voor (maritieme) festivals.
Overal ontmoeten zij een enthousiast publiek

D e optredens duren minimaal twee keer 30 minuten met een pauze van 15 tot 30 minuten al naar gelang uw wensen. Afwijking van de duur van de optredens of meerdere optredens is bespreekbaar. De minimum duur van een optreden is 45 minuten.

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..