Uitvaartmuziek

Afscheid van een dierbare is  zwaar en een  moeilijke periode in het leven van de nabestaande. In deze tijd hebben  sommigen , meer dan vroeger, de wens om  afscheid te nemen met passende muziek.

Uit de begrafenisceremonie uit het Zuiden van de Verenigde Staten kennen we de uitvaartbegeleiding door het dixieland orkest met de traditionele begrafenismars.

In traditionele vorm begeleidt de  dixieland band de familie naar het graf en terug naar de ontvangstruimte.  St. James Infirmary, He Got The Whole World In His Hand, Oh, When The Saints..  zijn enkele van de gespeelde nummers, maar ook verzoeknummers  zijn mogelijk. Outevents kan de juiste muziek verzorgen. Naast dixielandmuziek  heeft Outevents ook klassieke zangers, zangeressen en ensembles.

Dixielandorkest The Fox

Outevents heeft het Dixieland Orkest The Fox. Gekleed in stemmige uniforme zwarte kleding brengt dit ensemble dat in samenstelling kan variëren van 3 tot 6 personen een waardige begeleiding van de ceremonie.

Troostrijk

Troostrijk bestaat uit klassiek geschoolde musici. Annemiek is alt zangeres en Paul organist-pianist.Hun repertoire bestaat uit klassieke liederen, operafragmenten en moderne songs.

In overleg kan een repertoirekeuze worden gemaakt. Voor de uitvoering is de aanwezigheid van piano of orgel noodzakelijk. Indien dit niet aanwezig is bestaat de mogelijkheid om elektronisch orgel of piano te huren.

Repertoire voorbeelden

Op verzoek sturen wij u de gehele repertoirelijst.
Klassiek
Bach:
Ave Maria
Bist du bei mir
Schlage doch, cantate 53

Mamma, sin tanto felice
Panis Angelicus (Franck)
Dank sei Dir,Herr  Handel
Modern
Candle in the wind
Morning has Broken
Bridge over Troubled Water
Send in The Clowns
Sound of Silence
Somewhere
E.a

Muziekfragmenten

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..