Salonorkest achtergrondmuziek Klassiek

Damestrio Les Etoiles

Tijdens hun studie aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag werd door een drietal studentes een trio met de naam Les Etoiles opgericht om achtergrondmuziek te verzorgen op bruiloften, recepties en andere feestelijke gelegenheden. Damestrio Les Etoiles is een ensemble dat jaarlijks talloze optredens verzorgt in het binnen en buitenland, van bruiloften tot begrafenissen en van bedrijfsfeesten tot luxe gala-diners in ministeries.

Ook treedt het trio soms meer op de voorgrond door middel van het geven van concerten of muzikale intermezzo's. Les Etoiles is uniek door de samenstelling en het bijzondere repertoire wat speciaal wordt gearrangeerd voor dit trio.

Mariëlle Nieuwenhuis fluit ,Tessa Severijns viool, Mariëtte Laport cello.

Les Etoiles heeft geen piano nodig en beschikt over een professionele geluidsinstallatie, waardoor een optreden van Les Etoiles beter tot zijn recht komt en bovendien in elke ruimte en/of bij elke gelegenheid mogelijk is.

Reportoire lijst: Les Etoiles

Prijs op aanvraag.
Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.
 

Fantastique

Fantastique is een ensemble met een frisse kijk op het salonrepertoire. Dit veelomvattende genre wordt door dit damesgezelschap sprankelend vertolkt. Met verve trakteert Fantastique op een reis door de salonmuziek, 20, en 30, er jaren en het musical,  en popdomein.

Fantastique heeft zich daarnaast gespecialiseerd in koffie- thee- en lunchconcerten met presentatie door de veelzijdige violiste Charlotte Bon. Fantastique treedt op in diverse bezettingen.

Optreden: akoestisch – versterkt. Tijden in overleg.

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..