Blaaskapel looporkest boerenkapel dweilorkest

Blaaskapel Boerenkapel looporkest dweilorkest muziekkapel sfeerorkest fanfare.

Een Blaaskapel, looporkest of boerenkapel is een groep mensen die zowel muzikaliteit als sfeer en gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan, en die van uw feest een nog groter feest maakt. Uiterst geschikt is een looporkest voor uw winkelcentrum of braderie. Maar ook voor het sfeer maken tijdens een voetbalwedstrijd, hockeywedstrijd of schaatsevenement. Met hun altijd opzwepende liederen weten ze uw supporters los te krijgen waardoor er een uitmuntende sfeer ontstaat. Ook tijdens het carnaval is een dweilorkest niet weg te denken (onmogelijk). Als u een braderie organiseert dan is een looporkest een perfecte act die niet plaatgebonden is en overal inzetbaar. Zij lopen door uw winkelcentrum en iedereen zal van hun muziek genieten en stil blijven staan. Vaak worden looporkesten ook wel met dixieland muziek vergeleken omdat het geheel akoestisch is en veel met koperen instrumenten gespeelt wordt. En juist dat geeft die ouderwetse sfeer en gezelligheid wat een boerenkapel juist zo goed met hun muziek kan overbrengen.

Blaaskapel Boerenkapel De Pretmakers

Met het uitgebreide repertoire, van top 40 en oude pop tot aan de bekende meezingers, is blaaskapel “de Pretmakers” een graag geziene gast op feesten en partijen. De muziek wordt speciaal voor de bestaande bezetting geschreven.

Geschikt voor: feesten, straatfestivals, carnaval en sportevenementen. De 14-mans sterke formatie bestaat uit vijf trompetten, twee euphoniums, twee trombones, twee sousafoons, grote trom, kleine trom en bekkens.


Prijs op aanvraag.
 

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..