Kindervermaak

Moderne Kindershows en leuke kinderattracties . Van zweefmolen, poffertjeskraam, draaimolen naar spannende avonturen met een Piratenshow. Of het team nu op een leuke kinderverjaardag, een bedrijfsfeest of voor een sportvereniging ingezet gaat worden, alles is mogelijk. Producties voor Sinterklaasfeesten, Kerstmis, Pasen of complete shows. Hits for Kids met de moderne liedjes, maar ook alle actuele muziek voor iedereen. Jij kunt jouw muziek bij de D.J. aanvragen. Dansworkshops geeft de danscoach / DJ ook graag, waarna het altijd één groot feest is. Natuurlijk kunnen kinderen erg mooi geschminkt worden. Ze kunnen knutselen, tekenen, sjoelen, nageltjes laten lakken en beplakken, of een mooie figuurballon krijgen. Dit allemaal in de Knutselcorner. Het entertainmentteam geeft je ook graag een ballon uit de Ballonnenboom mee naar huis.
 

Kindervermaak

Vorige | 7-12 / 14 | Volgende

Knutselhoek

Kinderen zijn altijd creatief bezig en laten dat graag zien.

Nostalgische Kinderkermis

Ouderwets kermisvermaak met onze Oudhollandse minikermis.

Nostalgische Luchtschommel

Veel gevraagd voor boerenkermissen naast de zweefmolen en ouderwetse draaimolen.

Piratenshow voor kinderen

Stoer feest voor jongens en meisjes die van avontuur houden.

Poffertjeskraam

Een van onze attracties waar wij trots op zijn is onze oudhollandse poffertjeskraam.

Popcornkraam

Op de kermis is het bij de popcornkraam altijd druk.

Vorige | 7-12 / 14 | Volgende