Massage Japanse Shiatsu

Shiatsu Massage.

De Japanse Shiatsu massagetechniek sluit direct aan op de traditionele Chinese geneeskunde en heeft de meridiaanleer als uitgangspunt. Deze leert dat de energie(Qi) stroom de gezondheid beïnvloedt en is nauw verbonden met de bekende Chinese praktijk van acupunctuur.

Op evenementen is de makkelijk uit te voeren praktische massage een welkome aanvulling en/of onderbreking. Congressen, vergadersessies en feestavonden zijn samenkomsten waar de Shiatsutherapeut een weldadige bijdrage kan leveren.

De Shiatsu stoelmassage is een korte, maar effectieve massage, waarbij gedurende ongeveer 15 minuten de rug, schouders en nek wordt gemasseerd comfortabel gezeten op een speciale stoel. Tijdens de massage blijft u geheel gekleed.

Loungemassage.

Even lekker liggen op uw rug en van vriendelijke, zorgzame, in smetteloos witte, trendy vormgegeven kleding gehulde masseurs een verkwikkende schoudermassage krijgen.

Geoefende handen masseren de hals, schouders, hoofdhuid en de nek. Door de juiste druk uit te oefenen worden blokkades in energiebanen opgeheven. Hier hoeft helemaal niets, alleen maar rustig liggen én genieten…
 

 

Japanse stoelmassage.

Vermoeid..? Stress..? Lusteloos..? De Japanse stoelmassage doet wonderen! Geschikt voor elke locatie en elke gelegenheid. De Japanse stoelmassage laat zich in elke vorm kneden, van vrolijk tot uiterst serieus.

De massage is rustgevend, verkwikkend en uniek in haar soort. In totale ontspanning keren uw gasten terug in de feestvreugde.

Vraag informatie aan.

 

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..