Eerste Steen

Bedrijfspresentaties en Bedrijfsopeningen zoals  eerste-steen-legging en andere ceremonies zijn bij Outevents in goede handen.

Ook voor productpresentatie, winkelopeningen heeft Outevents een zeer groot aantal gepaste acts, artiesten en stunts.

Ballonnendecoratie. Compleet verzorgde ballonnenbogen en decoratie in alle formaten Rode loper, Confettikanon, Champagnefles.

 

 

 

De Bouwvakkers animatie.

Bouwvakkers noemen de heren zichzelf, maar met hun onnozele gezichtuitdrukkingen weet men al dat het met deze heren wel goed zit.

Zij staan aan het begin van menig succesvol bouwproject. Ze maken rotondes en afzettingen waar het niet moet en slaan de vloer nog snel waterpas.

Pas op voor uw tenen. Het regelen van pauzes hebben ze van hun collega’s bij de gemeente afgekeken. In ieder geval iets waar ze wel goed in zijn.

 

 

Looporkest

Looporkest en mobiele muzikale acts voor de begeleiding van de gasten tijdens de ceremonie. Mobiel orkest in gepaste kleding.

 

 

 

De Ceremoniemeester.

Voor speciale gelegenheden komt James u graag helpen om uw gasten de juiste speciale aandacht te geven. Altijd discreet en zeer gemanierd biedt hij zijn service aan.

Bedient natuurlijk met een zilveren dienblad, presenteert uw drankjes, sigaren of bonbons, strijkt de krant en zorgt dat de rode loper of uw tapijt vlekkeloos schoon blijft.

Uiteraard is James op de hoogte van de nieuwste roddels binnen de High Society. James is tevens uitermate geschikt als ceremoniemeester en presentator van uw feest.

 

Steltenlopers en ontvangsacts

Voor ontvangsten in stijl kunnen wij Steltenlopers en steltenacts leveren geheel aangepast aan de wens van de opdrachtgever. Kleding in bedrijfskleuren en teksten op maat gemaakt.
 

 

 

 

Vervoer

Transport met de paardentram of met een treintje op wielen  is een bijzondere manier om de gasten naar de locatie te laten komen.  

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 

Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..