Valentijnsdag

Valentijnsdag is naar verluid overgeleverd uit de Germaanse mythologie als godenzoon Vali en in onze tijd de dag van de geliefden. Outevents heeft voor Valentijnsdag een aantal bijzondere acts, muziek en attracties om deze dag voor winkels, winkelcentra en particulieren  bijzonder te maken.

Valentine jazz

Dit dixielandorkest brengt gezellige dixiejazz. Speciaal voor Valentijnsdagi klinken hits als 'all my loving', love is all' en hits over de liefde.

Voor iedereen herkenbaar en door de vrolijke noot zal het bloed sneller gaan stromen!

 

Dichter / troubadour

Sneldichter/troubadour Max, deze woordkunstenaar heeft voor iedereen een passend gedicht. Als een ware Poëet verleidt deze romanticus de dames.

Deze woorden zal hij schaamteloos schrijven op perkament. Max heeft ook diverse liefdesliederen die hij ten tonele kan brengen.

En natuurlijk gaat hij gekleed in een outfit die verfijnt is met allerlei hartjes.

Karikaturist

Onze karikaturist kan speciaal voor Valentijn uw gasten net wat mooier tekenen dan ze zijn. Deze opgepimpte portretten kunnen dan anoniem naar de geliefde verstuurd worden

 

 

Romantische fotograaf

Onze hoffotograaf maakt de meest romantische kiekjes van uw gasten. Er zijn verschillende mogelijkheden: u kunt kiezen voor nostalgische sepia foto's of prachtige kleurenfoto's in een hartjeskader. Ook voor een passende achtergrond wordt natuurlijk gezorgt.
 

 

Liefdes lakeien

Deze bedienden uit de pruikentijd zorgen ervoor dat uw gasten zich volledig op de liefde kunnen richten. Ze zorgen voor bonbons en rozen. Geven liefdevolle briefjes door en ga zo nog maar verder.

 

 

Valentijns acteurs

Vergeet niet uw liefde te verassen met Valentijnsdag. Outevents heeft vele leuke ludieke acts of muziek om uw liefdes boodschap over te brengen.

Bijvoorbeeld: De heren van het Outevents theater spelen diverse rollen in de Valentijns sfeer.

Vooral de rol van Romeo en Julia is hilarisch. De grote Julia tegenover de kleine schuchtere Romeo levert de meest grappige interactie tussen de acteurs en het publiek op!

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 

Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..