Jaarmarkten Braderieen Paardenmarkten

Jaarmarkten, Paardenmarkten en braderieën zijn oud en nieuw tegelijk. Van oudsher in de dorpen de belangrijkste handelsdag van het jaar en in de moderne tijd een recreatief dagje uit. Outevents levert alle bestanddelen voor de succesvolle organisatie van jaarmarkt en braderie.
 

Promotieteam

Onze promotieteams zijn gekleed in het thema van het evenement zoals piraten, circus, vlinders  of zomer.

De teams van 2 tot 6 personen bestaan uit jonge enthousiaste entertainers die de kinderen en hun ouders vermaken met ballonnen maken, mutsen maken, schminken en spelletjes. Een aanwinst op elk bedrijfsevenement, promotieactie en familiedagen.

Uniek in Nederland! De Swingende kok

De Swingende Kok loopt en danst rond met zijn fornuisje, hieruit klinkt swingende muziek hij is de gezelligheid zelf en maak regelmatig een dansje met de mensen.

Het product dat hij uitdeelt zijn wafels met slagroom of is in overleg iets anders, en komt dan van de plaatselijke bakker, slager, kaasboer enz.....Het is de uitstraling van de Swingende Kok simpel, maar aanstekelijk en oer gezellig!

Opties

De swingende kok als de vrolijke koekenbakker + 1.000 wafels met slagroom en een puntje fruit. Met 75 liter erwtensoep + 400 koppen. Met verse jus de orange. Met vruchtenbowl tot maximaal 1.000 stuks. Met glühwein 50 liter. Mexicaanse rijst of Italiaans gerechtje 500 stuks. 1.000 mini pasteitjes met kalfsragout. Met 500 broodjes hotknaks. Met heerlijk schepijs.

De voordelen zijn: De act is mobiel.
De vrolijke kok is een entertainer. Men krijgt iets lekkers. Gezellige muziek klinkt vanuit het kraampje. De lekkernij kan een product van het centrum zelf zijn. Probeer het eens uit en u zult merken dat het werkt!

En natuurlijk hebben we nog véél meer lekkere verwen producten! 

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 

Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..