Fotograaf Nostalgische Partyfotografie

Fotograaf voor bruiloft

Partyfotografie voor bruiloft of huwelijksfeest kan tegenwoordig op vele manieren. Onze nostalgische fotograaf Berti maakt op uw partyfotograag,
 nostalgische fotograaftrouwfeest de mooiste ouderwetse foto's. Voorzien van een echte antieke camera en leuke entourage spoort hij uw gasten aan om vreemdsoortige hoofddeksels en andere door hem meegebrachte kledingstukken aan te trekken. Partyfotografie heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een bijzondere vorm van entertainment , speciaal voor huwelijksfeesten en partijen. De fotograaf als humoristische act is ook populair omdat het fotografie en animatie combineert. Freek Fliits is  een topper daarin. Fotografie in nostalgische sfeerdecor of de foto voorzien van logo of gelukwens voor het bruidspaar; alles is mogelijk. Een variant op de partyfotografie voor feesten is de mobiele opnamestudio van Funny Video Clip, waarbij men een grappige videopname maakt van zichzelf.

De mogelijkheden voor bruiloften zijn legio, met onze afdruk-service op locatie is het mogelijk direct de foto's professioneel af te drukken en aan uw gasten mee te geven op diverse formaten.

Informeer naar de mogelijkheden.

 


Funny Video Clip

Iedereen kan met FunnyVideoClip het stralend middelpunt worden van een spetterend optreden.

Sophie voor bruiloft of huwelijksfeest

Sophie doet werkelijk alles. Deze duizendpoot ademt gezelligheid en maakt van elke bruiloft, huwelijksfeest  en partij een geweldig succes.

Fotograaf Freek Flits

Freek Flits krijgt  met zijn idiote uitstraling, ludieke interactie, soepele heupen en vreemde kleding de lachers op zijn hand.

Nostalgische Fotograaf

De nostalgische aankleding creëert een gezellige Dickens achtige sfeer op uw feest.

Nostalgische Fotocabine

Deze stijlvolle fotocabine geheel in de stijl van een ouderwetse camera is al een verrassende act op zich

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..