Circus Entertainment Act Circustent workshops

Het Circus in de stad was vroeger een bijzondere gebeurtenis. Bij Outevents kunt u terecht voor zeer verschillende circusacts. Acrobatiek, variété acts, acts met dieren, jongleurs, spectaculaire trapeze acts, circusdecors en pistes en natuurlijk clowns. Tevens geheel verzorgde circusvoorstellingen op locatie in een prachtige circustent als blikvanger. Ook verzorgen wij circusworkshops voor kinderen(op scholen) en volwassenen.
 

Een heus Circus.

voor een betaalbare prijs. Wij bieden u een compleet circusprogramma met een lengte van 2 x 45 minuten. Bij goed weer kan het programma buiten worden opgevoerd en bij slecht weer binnen.

De opstelling bestaat uit: Tent – Piste – Stoelen – Geluid - Licht. De afmetingen zijn: 15 meter breed – 13 meter lang - 8 meter hoog.

Het programma biedt een keur aan variéténummers waaronder een hondenshow, een show van ezel, kat, lama en andere dieren, goochelen, muziek en clownerie. De tent kan ook gehuurd worden zonder programma. Tijd 2 x 45 minuten. Huur tent in overleg. 

Crazy circus.

Een zeer leuke attractieve attractie voor kinderen. Wij komen met 2 leuke clowntjes de boel op stelten zetten.

In een fraaie circuspiste van vier meter doorsnede kunnen de kinderen samen met onze 2 clowns spelen met de circusattributen; een gekke fiets, jongleren, bordjes draaien, diabolo, rollende bal etc. kompleet met spetterende circusmuziek en zeer mooi circusdecor. Bovendien plaatsen wij een prachtig circus-springkussen. Tijd 2 x 45 minuten. Huur tent in overleg.
 

Theatro Metamorfoso.

In een voorstelling van slechts enkele minuten bent u getuige van een wereldwonder. Voor uw ogen transformeert de bloedmooie Ludmilla in een angstaanjagende gorilla.

Op en top nostalgisch kermisvermaak. Theatro Metamorfoso is toegankelijk voor kinderen vanaf 8 jaar. De kleine paradetent, speciaal voor de voorstelling gefabriceerd, springt direct in het oog.

Per voorstelling praat Davido Drome 20 mensen naar binnen. Per dag kunnen 500 bezoekers getuige zijn van dit kleine wonder.

Vlooiencircus Kermisattracties Festival

Stap terug in de tijd en neem een kijkje bij het kleinste circus ter wereld, bevolkt door miniscule artiesten: VLOOIEN!!! Klein van stuk, groot in daden! Zie hoe deze kleine kunstenmakers een koets voortrekken, balans zoeken op een loopbal en de weergaloze stunt van de levende kanonskogel vlekkeloos uitvoeren!

Tevens kunt u getuige zijn van een dubbele salto op het strakke koord met als grande finale de sprong des doods door een brandende hoepel!

En dit allemaal op een speeloppervlakte van nog geen 900 cm2! De alom gerespecteerde vloloog presenteert de voorstelling en doorweeft het spektakel met interessante wetenswaardigheden over de voortdurende training en het bijzondere leven van de artiesten.

Dit rondreizend circus kan voorstellingen geven van 5 tot 30 minuten op uiteenlopende locaties. Geschikt voor feesten, beurzen en festivals, rondlopend of in een tentje. 

 

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 

Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..