Braderieen Dorpsfeest Jaarmarkt Attractieverhuur

Braderieën, dorpsfeesten en jaarmarkten zijn bij uitstek de evenementen waar veel kinderattracties, maar ook attracties voor volwassenen zijn.

Draaimolens, zweefmolens, springkussens, poffertjeskraam, suikerspin en andere lekkere dingen. De goed georganiseerde braderie trekt veel publiek en is voor de bezoeker een prettige tijdbesteding.

Ook voor winkelcentra en steden en dorpen  levert het een positieve bijdrage aan het imago en postieve stimulans. Outevents heeft zeer veel gevarieerd entertainment om de braderie of jaarmarkt tot een succes te maken.

De Swingende Kok
Deze vrolijke kok trekt met zijn karretje door het centrum. Vanuit dit karretje klinkt heerlijke muziek. De Swingende Kok deelt bijvoorbeeld wafels met slagroom uit. Tevens danst hij niet alleen met zijn karretje, maar ook met de bezoekers.

 

 

Kinderentertainment Kinderschmink Schminkstands.

Ons Kinderteam team brengt vrolijkheid en plezier overal waar ze verschijnen.
Het sprankelend enthousiasme van deze jonge kinderentertainers zorgt voor veel sfeer op alle evenementen.

Zij zijn inzetbaar voor: Promotie campagnes,Kindervermaak, Ballonnen maken, Schminken, Kleuren Spelletjes. Zingen en dansen,Tattoos.Te boeken in verschillende samenstelling: 1 t/m 5 entertainers
 
Straattheater Animatie.

Opvallende acts voor alle markten en braderieën. 
Politieagent op Stelten.

Overal waar iets uitgedeeld moet worden  of bekend moet worden gemaakt is de agent op stelten de meest opvallende verschijning in het straatbeeld.

Muzikale acts.
Nikkelen Nelis, accordeonisten, troubadours, brassbands, Franse en Italiaanse mobiele straatmuziek. Outevents heeft heel veel verschillende ensembles van 1 tot 12 personen

 

Sjar Lee brengt u overal waar u zijn wilt op de markt of dorp. Dat gaat niet zonder spraakverwarring, maar komt wel altijd goed.

 

 

 

Steltlopers.
Steltlopers als publiekstrekkers en blikvangers staan bovenaan. Zeer veel verschillende outfits, van eenvoudig tot exuberant.
 

 

Vlooiencircus Kermisattracties Festival

Stap terug in de tijd en neem een kijkje bij het kleinste circus ter wereld, bevolkt door miniscule artiesten: VLOOIEN!!! Klein van stuk, groot in daden! Zie hoe deze kleine kunstenmakers een koets voortrekken, balans zoeken op een loopbal en de weergaloze stunt van de levende kanonskogel vlekkeloos uitvoeren!

Tevens kunt u getuige zijn van een dubbele salto op het strakke koord met als grande finale de sprong des doods door een brandende hoepel!

En dit allemaal op een speeloppervlakte van nog geen 900 cm2! De alom gerespecteerde vloloog presenteert de voorstelling en doorweeft het spektakel met interessante wetenswaardigheden over de voortdurende training en het bijzondere leven van de artiesten.

Dit rondreizend circus kan voorstellingen geven van 5 tot 30 minuten op uiteenlopende locaties. Geschikt voor feesten, beurzen en festivals, rondlopend of in een tentje. 

 

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 

Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..