Beurspromotie Beurzen

Vakbeurzen en publieksbeurzen hebben gemeen dat de beurspresentatie uiterst belangrijk is om de aandacht van de bezoeker te krijgen. Beurspresentatie bij uw stand door mobiel entertainment, mobiele acts, klantenwerving door presentatoren, presentatie met muziek, speciale acts als eye catcher. Entertainment kan op veel verschillende manieren ingezet worden bij beursstands en beurspresentaties. Humor, acts, goochelaars en presentatoren zijn marketinginstrumenten om de beursbezoeker naar de stand van de beursdeelnemer te lokken. Outevents heeft altijd de juiste act en kan altijd het juiste entertainment  voor de doelgroep zoeken.

 

De Swingende Kok
Deze vrolijke kok trekt met zijn karretje door het centrum. Vanuit dit karretje klinkt heerlijke muziek. De Swingende Kok deelt bijvoorbeeld wafels met slagroom uit. Tevens danst hij niet alleen met zijn karretje, maar ook met de bezoekers.

 

 

Animatie.

Spontaan en ontwapenend beweegt Amorosa zich tussen het publiek en weet elk welwillend oor te vertellen dat voor een ieder het ware geluk is weggelegd en geeft adviezen hoe de juiste relatie te vinden en te verbeteren..

Geen middel blijft onbeproefd en de Signora is zelfs bereid haar eigen geheimen over de liefde met de ander te delen. Overal waar zij komt, is zij de expert in het stelen van harten. Een verassende aanvulling voor elke gelegenheid. Signora amorosa miss make believe.

Animatie.

Sjar Lee brengt u overal waar u zijn wilt op de beurs of het bedrijfsterrein. Dat gaat niet zonder spraakverwarring, maar komt wel altijd goed.
 

 

Nostalgische fotograaf.

Onze nostalgische fotograaf  maakt op uw beurzen en evenementen evenement de mooiste ouderwetse foto's.

Voorzien van een echte antieke camera en leuke entourage spoort hij uw gasten aan om vreemdsoortige hoofddeksels en andere door hem meegebrachte kledij aan te trekken.

Beursgoochelaar en klantentrekker.

Goochelaar Lodewijk. Door zijn beschaafde presentatie, kennis van zaken en zijn vingervlugheid houdt hij de bezoekers lang geboeid en maakt hij deze geïnteresseerd in de stand waarvoor hij werkt. vooral de humoristische, creatieve en fantasievolle aspecten een rol tijdens zijn optreden.

Diverse kampioenschappen heeft hij reeds op zijn palmares staan. Lodewijk is inzetbaar voor bruiloften, diners, feesten en bedrijfspresentaties. Naast klantenbinder op beurzen is Lodewijk ook een uitstekende presentator en presentaties behoort ook tot zijn werkterrein.

Vraag hier informatie aan. 

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 

Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..