Bedrijfsfeesten Personeelsfeest

Een bedrijfsfeest of  personeelsfeest organiseren is een kwestie van zorgvuldig passen en meten. Outevents heeft alle informatie en alle acts en artiesten in het bestand om het evenement tot een grandioos succes te maken. Wij adviseren bedrijven en personeelsverenigingen over totale concepten en over de invulling van de afzonderlijke onderdelen. Outevents draagt suggesties aan en stelt geheel vrijblijvend offertes op in nauw overleg met de klant. Voordeel van samenwerking met Outevents is dat er een aanspreekpunt is, we maken heldere afspraken en hanteren korte lijnen. Voor groot- en kleinschalige bedrijfsevenementen is Outevents de juiste partner.

De Swingende Kok
Deze vrolijke kok trekt met zijn karretje door het centrum. Vanuit dit karretje klinkt heerlijke muziek. De Swingende Kok deelt bijvoorbeeld wafels met slagroom uit. Tevens danst hij niet alleen met zijn karretje, maar ook met de bezoekers.

 

 

Dinnershow Las Vegas.

Deze show is een uitgekiende combinatie van show, glitter en glamour, zang, dans en spel. De gasten krijgen een avondvullend presentatie van zang dans.

Naast diverse optredens van onze artiesten bestaat de mogelijkheid om te spelen in het Casino, waar Black Jack en roulette de ingrediënten zijn.

Het hoogtepunt van de avond bestaat uit een spetterend optreden van de beste Elvis Tribute artiest van de Benelux Kees Versluys.
 

 

Entree acts en Animatie.

Fraaie entree acts voor bedrijfsfeesten en personeelsevenementen. Door flexibiliteit is Sophie en haar Co’s op veel manieren inzetbaar. Entree, fotoshoot en ceremoniemeesteres.

 

 

 

 

Dansacts Dansgroepen.

Voor feesten met en zonder thema. Caribische dansgroepen, disco dans, burlesque.

 

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 

Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..