Schminken

Waar kinderen komen kan altijd volop geschminkt worden. Met veel mooie kleuren en glitters wordt het een waar sprookje! Denk hierbij aan een bedrijfsfeest, doopfeest, jubileumfeest, bruiloft, receptie, winkelopening, beurs, open dag enz.

De bloemenfee kan komen met haar vrolijke schminkstand, of heeft u liever de ijskoningin, de lentefee of bv. de clown?

Bijna alles is mogelijk en kan worden aangepast aan uw thema. Wat dacht u bv. van een boekenworm in de bibliotheek of een zeemeermin bij de (her)opening van een viswinkel.

Schminken

Kinderschminken is altijd erg geliefd en de kinderen vinden het prachtig als ze geschminkt worden naar hun eigen ideetjes. De kinderen kunnen onder andere geschminkt worden als : Hondje clown prinses poesje koniijn piraat prins vlinder tijger.

Voor de meisjes hebben we ook allerlei gekleurde nagellak en glitters.

 

 

 

artiesten evenementenOutevents is een onafhankelijk boekingskantoor voor artiesten dat sinds 1979 een betrouwbaar aanspreekpunt is voor de boeking van acts en artiesten. Het beschikt  over de expertise en een groot bestand van artiesten op het gebied van entertainment , muziek, artiesten, bijzondere acts, wereldmuziek, dans en kinderentertainment.

Bent u op zoek naar een feestband voor een speciale dag of een bekende Nederlander om uw nieuwe zaak te openen, of een speciale act, bij Outevents Entertainment vindt u artiesten en evenementen die u zoekt.

Outevents Entertainment is de juiste partner voor het boeken van een bijzondere act. Garandeert u overzichtelijke overeenkomsten waarin al meer dan 35 jaar betrouwbaarheid en zekerheid de pijlers zijn. Wij beschikken over een bestand van zo'n 3500 acts. Voor bedrijfsfeesten, buitenevenementen, en bruiloften. Outevents  is een organisatiebureau dat alle ingrediënten voor een geslaagd evenement kan leveren.

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 



Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..