Zomermarkten jaarmarkt

De goed georganiseerde zomermarkt  of jaarmarkt trekt veel publiek en is voor de bezoeker een prettige tijdsbesteding. Ook voor winkelcentra en steden en dorpen  levert het een positieve bijdrage aan het imago en positieve stimulans. Outevents heeft zeer veel gevarieerd entertainment om de braderie of jaarmarkt tot een succes te maken.

Oude ambachten.

staan de laatste tijd in toenemende belangstelling. Stonden zij vroeger veelal op nostalgische markten en braderieën, tegenwoordig worden zij voor tal van andere evenementen uitgenodigd.

Presentaties, meetings en voor groepen toeristen om maar enkele gelegenheden te noemen. De oude ambachten worden ter plekke gedemonstreerd en de ambachtslieden zijn vaak in traditionele klederdracht gestoken. Mede hierdoor zijn oude ambachten een publiekstrekker gebleken op vele braderieën, kerstmarkten, eeuwfeesten en jaarmarkten.

Demonstratie. Voor markten, braderieën en andere evenementen met veel bezoekers waar de ambachtslieden de gemaakte artikelen kunnen verkopen.

Oude Ambachten:

Beeldengieten, Beeldhouwen, Blikknippen, Boekbinden, Borstel, makenBijenkorf, vlechten, Ciseleur, Delft blauw, Edelsmid, Glasgraveren, Glazenier, Glasblazer, Gaostokmaker, Grolsche wanten breien, Hindelopen, Houtdraaien, Houtsnijden,Houtsnijden...Fries, Jutte poppen maken,

Kaarsen decoreren, Kaarsen maken, Kantklossen, Keramist, Klokkenmaker, Klompen maken,

Kralen breien, Leer bewerken, Manden maken, Mosterd maken, Muziekinstrumenten maken, Netten breien, Panfluit maken, Papier scheppen, Plateel schilderen, Poppen maken, Portrettekenen, Potten bakken, Quilten, Schoenen maken, Spinnen,

Stoelen matten, Strovlechten, Styropyrograveren, Tiffany, Torenuurwerk maken, Touwslager, Tin gieten, Torenhanen maken, Volksschilderen, Weven, Zadelmaker, Zilversmid, Zoete ovenkoeken bakken.

Nog meer ideeën om uw evenement compleet te maken! Ook kunnen wij door het aanbieden van een compleet entertainment pakket u al uw zorgen uit handen nemen. Nieuw in ons assortiment! Nostalgische Zweefmolen.

Kinderen vinden het altijd leuk om even in de zweefmolen te zitten het lijkt of ze zweven. Deze leuke zweefmolen heeft vele zitplaatsen. Geschikt voor braderieën winkelcentrums, themamarkten, kermissen, speeltuinverenigingen,verjaardigen, kinderfeesten.

 

 

Winkelpromotie

Wij komen graag met ons promotieteam op lokatie om elk product of uw winkelcentrum te promoten.Wij verzorgen ook : Dansgroepen,Steltlopers, Promotieteam, Kinderschmink, Ballonnenclowns, Looporkesten.
 

 

Animatie.

Spontaan en ontwapenend beweegt Amorosa zich tussen het publiek en weet elk welwillend oor te vertellen dat voor een ieder het ware geluk is weggelegd en geeft adviezen hoe de juiste relatie te vinden en te verbeteren..

Geen middel blijft onbeproefd en de Signora is zelfs bereid haar eigen geheimen over de liefde met de ander te delen. Overal waar zij komt, is zij de expert in het stelen van harten. Een verassende aanvulling voor elke gelegenheid. Signora amorosa miss make believe.

Animatie.

Sjar Lee brengt u overal waar u zijn wilt op de beurs of het bedrijfsterrein. Dat gaat niet zonder spraakverwarring, maar komt wel altijd goed.
 

 

Nostalgische fotograaf.

Onze nostalgische fotograaf  maakt op uw beurzen en evenementen evenement de mooiste ouderwetse foto's.

Voorzien van een echte antieke camera en leuke entourage spoort hij uw gasten aan om vreemdsoortige hoofddeksels en andere door hem meegebrachte kledij aan te trekken.

Beursgoochelaar en klantentrekker.

Goochelaar Lodewijk. Door zijn beschaafde presentatie, kennis van zaken en zijn vingervlugheid houdt hij de bezoekers lang geboeid en maakt hij deze geïnteresseerd in de stand waarvoor hij werkt. vooral de humoristische, creatieve en fantasievolle aspecten een rol tijdens zijn optreden.

Diverse kampioenschappen heeft hij reeds op zijn palmares staan. Lodewijk is inzetbaar voor bruiloften, diners, feesten en bedrijfspresentaties. Naast klantenbinder op beurzen is Lodewijk ook een uitstekende presentator en presentaties behoort ook tot zijn werkterrein.

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..