Sportdagen Sportieve evenementen

Scholen, universiteiten, sportclubs en bedrijven organiseren graag activiteiten waarin prestatie en spel samengaan. Golfclinics, races en rally’s zijn enkele van de vele mogelijkheden. Outevents heeft een aantal aantrekkelijke sportattracties voor zeskampen en andere sportieve uitdagingen.

Omschrijving: Ballonnenklapspel.

Welk team laat als 1e de reuze ballon klappen! Dit spel kan uitstekend gebruikt worden bij meerkampen.

Het ballon klapspel is ook voor kinderen vanaf 6 jaar goed te spelen. Houdt u wel rekening met het bijbestellen van de ballonnen.

 

Omschrijving: Buikschuifbaan.

Deze waterattractie is een echte topper. De deelnemers nemen een aanloop en proberen op hun buik zo ver mogelijk over de baan te schuiven. Deze baan moet u permanent nat houden met water.

Bij kinderen is het raadzaam om afwasmiddel te gebruiken om extra ver te komen over de 20 meter lange baan. Speciaal voor de veiligheid werkt Heesbeen Attractieverhuur uitsluitend met een opblaasbare bodem om ongevallen te voorkomen. 

 

 

 

Omschrijving: Doelschieten Opblaasbaar.

Schiet de bal door de diverse gaten en probeer zo veel mogelijk punten te halen. Deze goal is ook zeer geschikt voor meerkampen. Attractie wordt geleverd excl. bal

 

 

 

Omschrijving: Kratstapeltoren.

Deze attractie mag niet ontbreken op uw sportief evenement. De deelnemers proberen in teamverband een zo hoog mogelijke krattoren te bouwen terwijl 1 deelnemer op de kratten moet blijven staan.

Deze deelnemer wordt geheel automatisch gezekerd, dit waarborgt de veiligheid. Heesbeen Attractieverhuur is het enige bedrijf dat deze beveiliging bij de kratstapeltoren bijlevert. Bij ons staat de veiligheid altijd op de 1e plaats.
LET OP: is voor kinderen vanaf 12 jaar.

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..
Kerstmuziek met Dickens Trio

Kerstmuziek met Dickens Trio

Meer lezen..
The Sixties

The Sixties

Meer lezen..