Presentatie Presentatoren

Voor presentatie, pep-talks en bedrijfsevenementen is een motivatiespreker vaak een goede manier om een serieus onderwerp op een luchtige(r) manier af te sluiten. Outevents  bemiddelt voor een aantal sprekers na een glanzende carrière op het gebied van presentatie al even succesvol zijn.

Motivatiespreker

Barry Hughes verzorgt motivatiebijeenkomsten voor bedrijven en instellingen. Na zijn carrière als succesvolle voetbalcoach bleek Barry Hughes als even succesvol als motivatiespreker.

Tijdens zijn peptalks lardeert hij zijn verhaal met anekdotes uit zijn periode als voetbaltrainer. Vermakelijke, smaakvolle verhalen over tactiek en doorzettingsvermogen teneinde bepaalde doelstellingen te realiseren. Verhalen vol humor. Tijdsduur 45 minuten.

Motivational Speaker teambuiding barry Hughes

Barry Hughes started his career as a football player in Britain. After being a successful coach for different Dutch teams during the 80 s, Barry used his talent for coaching and teambuilding to address the audience of many companies since.

His style of performance and his humorous approach on topics of teambuilding, project management and the creation of positive attitudes has made him a motivational speaker with an long list of enthusiastic clients. As a native speaker from The British Isles he can of course hold his speech in English(or in Dutch if that is preferred)

Motivational speech 45 minutes.

Butler Roderick als spreker!

Butler Roderick als spreker voor uw meeting ,congres of evenement. Hij spreekt over service verlenen, dienstbaar zijn ,maar ook over de etiquette in hoge kringen. Butler Roderick heeft veel te vertellen na een lange carrière als Butler voor vele rijke zakenmensen ,Ambassadeurs en het Koninklijk Huis.

Kortom een zeer veelzijdige man met een brede ervaring op meerdere gebieden. Zijn passie,zijn aanpak en zijn visie staan borg voor een zeer inspirerende lezing. In iedere presentatie verwerkt Butler Roderick de thema's die van belang zijn voor uw evenement of meeting. Hij doet zijn presentatie in een keurig Jacquet of Rokkostuum .Voor gezelschappen van 10 tot 400 personen.

Teambuildoloog”

Een avond met Rene van der Gijp.

Relativeerder pur sang. René put uit zijn ervaringen als voetballer bij ondermeer PSV, Sparta, Heerenveen en het Nederlands elftal en bezorgt de zaal daarmee een onvergetelijke avond.

Een stroom van anekdotes uit de voetbalwereld zoals niemand die zo goed onder woorden kan brengen als de entertainer die René is. Lachen, soms met een traan en een uitgesproken mening over alles en iedereen. Altijd zichzelf.

Motivatiespreker Gerard Korthout

Korthout wordt een van de meest bijzondere bedrijfskundige stand-up- comedians van ons land genoemd. Deze deskundige fratsenmaker slaagt erin om op elk thema en voor elke groep de juiste snaar te raken en de juiste toon te zetten. Is een begaafde humorist op uw conferentie, start-up, managementforum, themasessie, personeelsbijeenkomst, raad van bestuur of bedrijfsonderdeel. Maakt elk zwaar thema lichter en geeft elk ogenschijnlijk oppervlakkig onderwerp de benodigde diepgang.

Of het nu gaat om fusies, planning en control, cultuuromslagen, workshops, marketingplan, competentiemanagement of efficiencyprogramma's. Weet in luttele minuten het publiek aan zich te binden, te laten zingen, te laten zeggen waar het om draait en veel hilarisch te laten schateren.

Vertoonde zijn maatwerkkunsten, tact, scherpte en gevatheid voor vele grote en kleine bedrijven in ons land, van zakelijk tot zorg. Is als geen ander in staat om ernst en humor hand in hand te laten gaan. Prikkelt, confronteert, relativeert, reflecteert, inspireert, vergroot betrokkenheid en is altijd spraakmakend.

Ex-topsporter) Gerard Korthout (1960) is in twee werelden groot en goed geworden. Speelde in muziek-en theaterland op alle grote festivals zoals De Boulevard, Uitmarkt, Sail, Oerolfestival.

Trad op als innemende performer/entertainer in het Rijksconcertgebouw,de Kleine Komedie, op de Olympische Winterspelen in Lillehammer, de Parade,Paradiso, schouwburgen Beschikt over 20 jaar werkervaring op het gebied van organisatiekunde, werkte onder meer als Human Resourcemanager, organisatieadviseur, veranderingsbegeleider en hoofd P&O bij verschillende organisaties. Studeerde Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid.

Heeft zich gespecialiseerd in organisatieontwikkeling, gedragsverandering en resultaatverbetering. Werkt op zijn vakgebied de laatste jaren als veelgevraagd bedrijfstrainer.

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..