Kinderentertainment Kinderattracties Kindervoorstelling

Voor de kinderen is er heel veel leuks om hen een onvergetelijke dag of middag te bezorgen.  Ballonnen , ballonnenfeest, ballonnenclown, buikspreker, clownsorkest,  kinderattracties, kinderboerderij, kinderdisco, kinderkermis, kinderverjaardag, poppenkast schminken, springkussens. Outevents biedt een uitgebreid en totaal pakket  voor elk evenement en elk budget.

Promotie Team Kindervermaak.

Het Klaunies team brengt vrolijkheid en plezier overal waar ze verschijnen. Het sprankelend enthousiasme van Klaunie en haar Klaunies zorgt voor veel sfeer op alle evenementen.

Klaunies zijn inzetbaar voor: Promotie campagnes
Kindervermaak : Ballonnen maken, Schminken, Kleuren, Spelletjes,Tatoeages, Zingen en dansen

Te boeken in verschillende samenstelling: 1 t/m 5 Klaunies.

Bob de Bouwer Mini Show

Eindelijk is het zover. Bob de Bouwer heeft zijn eigen show. Na 8 jaar zeer succesvol Meet & Greet is het nu ook mogelijk de show te boeken. Wie kent Bob de Bouwer niet? Hij is dan ook elke dag te zien op TV.

Tony Wilson presenteert samen met Bob(en Wendy) deze show, waarin liedjes, goocheltrucs en een verrassend verhaal centraal staan. Een show waarin de kinderen de kans krijgen om mee te klappen, mee te zingen, mee te dansen en er een onvergetelijke dag van te maken. Na de show is er natuurlijk een Meet & Greet.

Klaunie’s poppenkast

Het verhaal: Konijnenknuffeldag !

In het dierenbos maken de dieren allerlei leuke en spannende dingen mee. Vandaag is het konijnenknuffeldag. Iedereen die een konijntje ziet knuffelt met het konijntje en krijgt dan een worteltje.

Wie aan het einde van de dag de meeste worteltjes heeft, wint de hoofdprijs. Slisser de Slang gaat een weddenschap aan met Jorus de Aap.

Jorus beweert dat niemand van slangen houdt. Slisser verkleedt zich als konijntje en hoopt daarmee veel knuffeltjes te krijgen.

Een spannend en blij verhaal. Aan het einde van de voorstelling kunnen de kinderen eventueel knuffelen, handjes geven of op de foto met een levensgroot konijn.

Wanneer de poppenkast voorstelling rond de kerstdagen is, komt ipv het konijn de Kerstman na de voorstelling handjes geven aan de kinderen.

Kinderen kunnen ook eventueel na de voorstelling met de kerstman op de foto. Duur: 30 minuten. Hierna is het konijn (of de Kerstman) nog 30 minuten aanwezig en kunnen de kinderen er indien gewenst mee op de foto. Afmeting poppenkast: 2 : 2 : 2
 

Disco for the Kids

Ook kids houden er van om lekker uit hun dak te gaan op bekende muziek uit de top 40 bijv. K3, Eminem, M-kids, Sugababes, Christina Aquilera, Britney Spears, Special D, 50 Cent, Ch!ps, DJ Tiësto en Jamilia.

Bij ons kan dat natuurlijk!!! Binnen no time wordt elke ruimte omgetoverd in een echte coole disco, met natuurlijk diverse lichteffecten, rookmachine, stroboscoop en misschien wel een bellenblaas machine. Je weet niet wat je ziet!!!

 

Naast alle verzoekjes die we voor jullie draaien en dansjes die jullie kunnen leren doen we ook veel gaafe spelletjes en melige wedstrijdjes waarmee je natuurlijk leuke prijsjes kan winnen.

Wij zorgen ervoor dat jullie geen seconde stil zullen zitten.

 

 

 

Oke let's party!!!!!!

Dit zijn de dingen die we oa doen: Kinderfeesten van 10 tot 1000 kinderen. Ook themafeesten voor kinderen.

Onze disco kan worden opgebouwd in elke ruimte bijv. huiskamer, kantine, zaaltje, camping en natuurlijk op school.

Jarige krijgen altijd een kadootje en worden in de spotlight gezet.

Onze programma's en de muziek worden aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Kinderen worden tijdens de disco voortdurend geentertaind.
 

Vraag informatie aan.  

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..