Dieren verhuur en circus dieren

Voor veel gelegenheden, zoals bruiloften kunnen dieren worden ingezet, maar ook voor publieksevenementen en verzorgingshuizen.

Naast kinderboerderijen hebben wij circusvoorstellingen met dieren en  dieren voor speciale gelegenheden zoals trouwringen aanvliegen door roofvogels, of sleutels bij speciale openingen. Bij dit alles staat diervriendelijkheid altijd op de eerste plaats.
 

Een bijzondere attractie op evenementen zoals braderieën, jaarmarkten en feestdagen etc. is de mobiele kinderboerderij. Een attractie met educatieve waarde en grote aantrekkingskracht. De kinderboerderij bestaat uit een in frisse kleuren geschilderd stalletje met duiventil en hekwerk tot maximaal 100 vierkante meter. Via een ingebouwd poortje kan het publiek onder toezicht van de begeleider bij de dieren komen.

De populatie bestaat uit een pony, een ezeltje, schapen, geiten, konijnen, kippen, ganzen en duiven. De kinderboerderij is op elke locatie te plaatsen mits deze bereikbaar is voor een auto met aanhangwagen.

Benodigde ruimte 40 m2 tot 100 m2 . Tijd 5 uur.

 

De Ganzenfanfaredieren verhuur ganzen ganzen parade
Met tromgeroffel, gefluit en gegak trekken zij door de straten van dorp tot stad: De ganzenfanfare. Deze unieke en verbijsterende combinatie van mens, muziek en gans brengt groot en klein in verrukking als ze als echte fanfare voorbijmarcheren. Gebaseerd op de eeuwenoude traditie van het ganzenhoeden, brengen “The Jolly Walkers” deze originele ganzenfanfare samen met rasechte Toulouser ganzen.
De ganzenfanfare is de olijke, vrolijke en zeker ludiekste noot op uw straat- of theaterfestival, braderie, jaarmarkt, expo, in uw winkelcentrum kortom... eigenlijk overal waar het feest is.

 

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 

Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..