Circus Circusacts Circusartiesten

Circusacts en circusartiesten en veel verschillende variete-acts. Acrobatiek, Variété acts, acts met dieren, jongleurs, spectaculaire trapeze acts, circusdecors en pistes en natuurlijk clowns. Tevens geheel verzorgde circusvoorstellingen op locatie in een prachtige circustent als blikvanger. Ook verzorgen wij circusworkshops voor kinderen(op scholen) en volwassenen.
 

Een heus circus.

Voor een betaalbare prijs. Wij bieden u een compleet circusprogramma met een lengte van 2 x 45 minuten. Bij goed weer kan het programma buiten worden opgevoerd en bij slecht weer binnen.

De opstelling bestaat uit: Tent, Piste, Stoelen, Geluid, Licht. De afmetingen zijn: 15 meter breed 13 meter lang, 8 meter hoog. Het programma biedt een keur aan variéténummers waaronder een hondenshow, een show van ezel, kat, lama en andere dieren, goochelen, muziek en clownerie. De tent kan ook gehuurd worden zonder programma.

Tijd 2 x 45 minuten. Huur tent in overleg.

 

Theatro Metamorfoso.

In een voorstelling van slechts enkele minuten bent u getuige van een wereldwonder. Voor uw ogen transformeert de bloedmooie Ludmilla in een angstaanjagende gorilla.

Op en top nostalgisch kermisvermaak.

Theatro Metamorfoso is toegankelijk voor kinderen vanaf 8 jaar.

De kleine paradetent, speciaal voor de voorstelling gefabriceerd, springt direct in het oog. Per voorstelling praat Davido Drome 20 mensen naar binnen. Per dag kunnen 500 bezoekers getuige zijn van dit kleine wonder.

Vraag informatie aan. 

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 

Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..