Butler Roderick


Butler Roderick is een echte Butler en de juiste persoon voor representatieve ontvangsten. Hij werkte  meer dan 30 jaar voor vele rijke zakenmensen, ambassadeurs en was enkele jaren de Butler van H.K.H. Prinses Margriet.

Nu kan ook u genieten van zijn kwaliteiten en charme want hij is de perfecte gastheer voor elk ontvangst en geeft net iets extra’s aan uw bruiloft, receptie, evenement, opening of feest.

Op een elegante manier ontvangt hij uw gasten bij de deur of op de rode loper, in zijn keurige jacquet met witte handschoenen of in een mooi lakeipak is hij het plaatje waar uw gasten nog lang over zullen praten.

Hij roept de namen van de gasten om en als het nodig is loopt hij rond met hapjes en drankjes. Tevens kan hij ook fungeren als ceremoniemeester en zorgt dat alles op rolletjes loopt ,hij kondigt zelfs de artiesten of sprekers aan.

Met zijn beroemde Butler belletje krijgt hij iedereen stil en geïnteresseerd voor wat er komen gaat. Maar hij kan ook een kleine workshop geven over etiquette of een spreekbeurt houden over het leven van de rijken der aarde. Butler Roderick is echt een aanwinst voor al uw ontvangsten.

Hier kunt u informatie aanvragen

 

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 

Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..