Buikdanseres Buikdans Buikdansen

De buikdanseressen in ons bestand zijn van internationale allure. Vaak opgeleid aan de beste scholen in het buitenland en soms zelf van buitenlandse afkomst. Er is veel variatie, Turks, Egyptisch Aziatisch.

De wervelende Oriëntaalse show is geschikt voor alle evenementen,personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagenen dorpsfeesten. De show bestaat uit verschillende onderdelen, in overleg kunnen onderdelen van de show worden weggelaten of toegevoegd.
De totale Oosterse buikdansshow duurt 30 minuten.

Oriëntaalse buikdans is extra bijzonder omdat zij een isolatiedansvorm is. De verschillende lichaamsdelen worden veelal onafhankelijk van elkaar bewogen, waarbij de nadruk licht op de heupen en het bekkengebied.

De buikdansshow kan eventueel worden gecombineerd met een slangenact. Huivering en sensatie ontstaan als de buikdanseres met haar slangen danst en... zich met haar slangen tussen het publiek begeeft. Iedereen mag de slang aaien en aanraken. Ook tijdens deze act wordt er een heer uit het publiek gekozen. Hij is de held van de avond, want hij krijgt een wurgslang om zijn nek !
 

Buikdanseressen

Deze dames spreken tot ieders verbeelding met hun prachtige lijven, exotische dansen en mystieke sluiers! Outevents werkt met diverse buikdanseressen.

Elke danseres heeft verschillende dansen in haar programma en kan desgewenst één of meerdere keren op een avond een show aan uw gasten vertonen.Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een zwaarddans, sluierdans of kaarsendans. Sommige danseressen werken zelfs samen met een fakir, zodat glas en vuur bij de show wordt betrokken.

Prijs op aanvraag.

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 

Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..