Karikaturist Sneltekenaar Cartoonist

De met vlotte potloodstreken gemaakte  karikatuur tekeningen vinden altijd gretig aftrek bij het publiek. De karikaturen geven aanleiding tot veel hilariteit op beurzen, bedrijfsfeesten, jubilea, verjaardagen en groepsuitjes. Een kleine ruimte van 2 x 2 meter en een paar stoelen is al voldoende om een mooie herinnering mee naar huis te krijgen.

U wilt ook een sneltekenaar inhuren voor uw gezellige en leuke party, bedrijfs / personeelsfeest, bruiloft of evenement? Dat kan! Met een sneltekenaar op uw feest haalt u iets speciaals in huis waar nog lang over zal worden gesproken... Echt gezellig en leuk dus! Een origineel kado voor uw gasten als u gaat trouwen, of u viert uw jubileum, of u wilt een origineel geboortekaartje van uw kind. Per uur kunnen ongeveer 10 personen getekend worden.

Heeft u speciale wensen? Geen probleem, alles is mogelijk: Zwart-wit, kleur, dubbelportretten, groepskarikaturen op groot formaat, karikaturen van foto, uw bedrijfslogo, hobbies of karakteristieke eigenschappen verwerkt in de karikaturen...Het kan allemaal bij Outevents!!!

               

Karikaturist en sneltekenaar. Is is inzetbaar voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, beurzen, evenementen, braderieën en bruiloften.

Een plekje en een stoel is alles wat hij nodig heeft om uw evenement te verrijken met een succesvolle act. Zijn vlugge tekenhand en zijn glimlach roepen bij de omstanders nieuwsgierigheid naar het resultaat op en de tekeningen die hij maakt zorgen altijd voor veel vrolijkheid.
 

Karikaturist Sneltekenaar.

Heeft u wel eens een optelsom gezien van een karikaturist, een plezierdichter, een stand up comedian en een clown? Dan moet u Frank Los eens zien!

Hij lijkt wel niet helemaal goed snik, maar ondertussen weet hij precies waar hij mee bezig is en wat hij moet doen om de gasten te vermaken. De rode draad is de karikatuur, maar tijdens de vervaardiging kan van alles gebeuren. 

 

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..