Barbier Kapsalon Kapper op locatie

De ouderwetse barbier met nostalgische scheersalon komt op locatie. Voor alle feesten en evenementen waar ruimte is voor een  goed gesprek.
 Barbier en nostalgische kappersactNostalgische kappers act. De Barbier van de Natte Kwast.

De Natte Kwast Als opa ( “zaliger”) verhaalde over “die goede oude tijd” ging het over de meest uiteenlopende zaken. Hij vertelde over noeste arbeid en de weinige vrije tijd die hij had voor zijn geliefde “Camilla”. Deze beeldschone vrouw had hij aan de haak geslagen d.m.v. zijn gladde en perzikzachte wangen en kin. Zijn babybilletjes had hij te danken aan z’n vriend en tevens barbier Peer.

Die behandelde zijn konen elke zaterdagmiddag na het wekelijks bad. Als bebaarde aap kwam hij kapsalon “De natte kwast” binnen en aalglad verliet hij deze weer. Zijn devies voor het leven was “alleen goed geschoren kun je de vrouwtjes bekoren”. We willen natuurlijk niet alles over een kam scheren maar helemaal ongelijk had opa natuurlijk niet. Wij laten de geschiedenis een weinig herleven en creëren d.m.v. decor, een  prachtige kappersstoel en een aantal nostalgische kappersspullen het sfeertje van de eerste helft van deze eeuw.

Op verantwoorde wijze maar wel op het scherp van de snede wordt er ingezeept en natuurlijk echt geschoren. Na een lichte massage van de wangen klopt de barbier een welriekende lotion in de poriën. Wellicht levert deze ervaring een leuke anekdote op voor uw kleinkinderen.

De barbier beschikt over een echt antieke barbiersstoel uit 1905. Wij zorgen voor een nostalgisch decor en begeleiding door een welbespraakte barbier.

De barbier ontvangt de heren aan zijn mooie scheertafel, maakt hun gezichten gladder dan ooit tevoren. Inclusief korte gezichtsmassage en heerlijke geurende aftershave.

Voor een totaal nieuwe (tijdelijke) look kunt u bij hem terecht. Net iets anders dan dat u gewend bent van uw eigen kapper.

Hij zal iemand uit het publiek vragen te komen zitten en gaat dan op bijzondere wijze de man scheren. Wel zo netjes dat uw gast natuurlijk wel heel blijft en de feestavond gewoon kan vervolgen. Kortom de barbier act is voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest, trouwfeest, of huwelijksfeest / bruiloftsfeest een echte aanrader.

 

 

Hairycopter.

Een caravan werd omgebouwd tot helicopter en verder opgesmukt tot "Hairycopter". Met scharen en scheermesjes in de aanslag worden de bezoekers van uw evenement van kop tot teen verwend door de leden van de hairforce. Frisse nieuwe kapsels ontstaan door eigenzinnige haarknipbeurten. Kinderen worden geanimeerd door hun haar voor een dag om te toveren in een gek of fantasievol kapsel.

Baarden, snorren, benen en oksels zullen eraan geloven en worden bijgetrimd en desnoods in gekke figuren geknipt. Dat alles onder het motto : "we cut hair, no matter where".

Om de verwennerij compleet te maken kunnen uw bezoekers bij de hairycopter zich op de sofa leggen en genieten van een ontspannende massage. Na een dag lang rondwandelen, feesten of dansen komen uw bezoekers bij ons even achterover.
 

 

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..