Jongleur Jongleren Circus

Jongleren is de vaardigheid om verschillende voorwerpen tegelijk in de lucht te houden. Maar wanneer ben je een jongleur? Een echte  jongleur is heel erg handig daarin. Outevents heeft enkele van de beste jongleurs in het bestand en deze artiesten kunnen op verschillende niveaus hun kunsten vertonen. Als onderdeel van promotiecampagnes, straattheater, maar ook voor teambuilding sessies. In welk bedrijf worden tenslotte niet diverse dingen tegelijk in de lucht gehouden?
Daarom zijn jongleer workshops ook populair. Onder leiding van een professionele jongleur samen proberen om 3,4, 5 of meer ballen of diabolo’s in de lucht te houden.

Jongleren is het in de lucht gooien, in de lucht houden en opvangen van voorwerpen (bijvoorbeeld ballen, kegels of borden); het manipuleren van objecten. Jongleren fungeert ook als verzamelwoord voor een groot aantal circusvaardigheden. Naast jongleren met ballen, kegels en borden, kan er ook gejongleerd worden met poi, diabolo, sigarendozen en nog veel meer.

Vaak wordt jongleren in één adem genoemd met de woorden circus en clown. Voor vele beoefenaars is het een bloedserieuze bezigheid; er zijn mensen die dag in dag uit urenlang trainen en geobsedeerd zijn met het gooien van grote aantallen ballen, er zijn ook ontelbare jongleurs die professioneel werken. Met deze jongleurs of jongleur werkt outevents samen.

Wij adviseren vaak om een jongleur act bijvoorbeeld op een Zuid-Amerikaans feest in te zetten. Het jongleren met bijvoorbeeld vuur komt dan heel tropisch en Zuid-Amerikaans over. Jongleerkunsten met een presentatie dat zijn shows echt iets bijzonders maakt. Alles wat ik nodig heb is een leuke act voor mijn evenement. Dan bent u bij Outevents aan het juiste adres.

Jongleur Patrick Beautour is een begrip in de internationale wereld van variété, circus en entertainment. Hij is een telg uit een al generaties lang bekende variété- en circusfamilie en trad op in de grote circussen in de wereld.

Hij verzorgt een wervelende show waarin hij in hoog tempo jongleert met de voeten. Een verrassend spektakel waarbij topprestatie centraal staat. Probeert u dat eens na te doen!. Patrick nodigt het publiek uit zijn kunst te imiteren.

Tijd in overleg.

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..