Hypnose acts Hypnotiseur

Niets is intrigerender dan hypnose: is het echt of is het een truc? Waarschijnlijk een beetje van beide. Outevents heeft hypnose acts voor studentenfeesten, personeelsbijeenkomsten, congressen en overal waar men geboeid wil worden door het fascinerende fenomeen van de hypnose.

MR. M. Hypnose Show.

Mister M. is hypnotherapeut met jarenlange ervaring en brengt zijn show op amusante wijze zonder mensen belachelijk te maken of toevlucht te nemen tot goedkope trucs.

Ondek de verborgen kwaliteiten van de mens. Plotseling blijkt u een prachtige tekening te kunnen maken of zit u opgescheept met een aangelijnde hond die moet worden teruggefloten. Stijf als een plank ligt u over twee stoelen en zakt niet door.

Dit is wonderlijke wereld van hypnose. Ontdek zelf de kracht van suggestie met deze wonderlijke show. Deze show is uit te breiden met een vuurloop.

Tijdsduur 50 minuten Geluidsinstallatie, Zittend publiek.

Hypnose Act.

Enteny Smulders  is opgegroeid in een creatieve omgeving en komt uit een artiestenfamilie. Op jonge leeftijd werd zijn interesse in het menselijke lichaam en geest al opgewekt in combinatie met computertechnologie.

Volgens de universele causaliteit principes was het dan een logisch gevolg dat hij opleidingen ging volgen in de gezondheidszorg.

Enteny is dan ook verpleegkundige en zorgwetenschapper in spe. Door zijn blijvende interesse in de psyche van de mens en door het therapeutische beroep is Enteny zich gaan richten op hypnose in de therapeutische setting.

Zijn liefde voor computers en filosofie hebben hem er toe gebracht om een concept uit te werken om een ieder te ervaren wat ”vrijheid“is.

Dit wil zeggen, is de mens wel zo vrij als wij denken en kunnen wij onze keuzes die wij maken rechtvaardigen uit een vrije wil of zijn wij steeds onderheven aan suggesties van buiten af ??? Hoe manipulatief zijn mensen?? Allerlei vragen die Enteny bezig houden. Hij heeft dan ook verschillende experimenten en demonstraties ontwikkeld die een ieder zal boeien en verwonderen.

Enteny Smulders gebruikt al zijn 5 zintuigen maximaal om mensen te kunnen verbazen. Echter gaat Enteny de grenzen over en maakt gebruik van zijn bijzondere talenten. Door middel van maximale observatie, NLP-technieken, body-language, psychologische inzichten en intuïtie wekt Enteny de induk bij u op dat hij over een 6e zintuig bezit. Verbazing zal hierdoor overgaan in verwondering. 

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..