Entree acts congresopening openingacts introductie

Entree-act, Welkomsact of Ontvangstact.Mime, Bedrijfsanimatie, Bedrijfspresentatie, Congresopening, Feestelijke introducties. 

Entree acts congresopening feestelijke introductie
Entree acts of ontvangst acts zijn uiterst belangrijk voor de eerste indruk van een evenement, zoals bruiloft, presentatie, open dag, congresopening en feestelijke introducties. Uitgevoerd door acteurs of muzikant zijn er vele variaties mogelijk. Humoristisch, spectaculair of functioneel, alles is mogelijk. Ontvangstacts fungeren als ijsbreker, geruststeller of visitekaart.
  

Steltenacts of steltlopersEntree acts congresopening feestelijke introductie
De steltenact is torenhoog favoriet als het om aandachttrekker gaat. Vooral voor promotionele activiteiten een prima medium om de boodschap over te brengen. Steltenacts zijn er in vele uitvoeringen en kleuren, variërend naar thema of culturele achtergrond. De vaak extravagante outfits zijn een lust voor het oog. Mobiel inzetbaar op alle evenementen. Te denken valt aan buurtfeesten, winkelcentra, jaarmarkten, braderieën.

Steltenacts zijn er voor vele doeleindenen in vele thema's:

Groen/ecologisch

Venetiaans

Entree acts congresopening feestelijke introductie

Iconen

Futurisch

Promoties

Beroepen

Show

Entree acts congresopening feestelijke introductie

Seizoen

 

 

 

 

Animatie ActsEntree acts congresopening feestelijke introductie
Animatie als ontvangst act confronteert de gast op verrassende manier op zijn of haar verwachtingspatronen. Animatie acts nemen de alledaagse werkelijkheid met een grote korrel zout. In zeer verschillende vormen en maten. Obers, boeren, koks, zwervers en verkopers enz. Uitgangspunt van de uitvoerende artiest is vaak een beroep waarmee de gast op onnavolgbare wijze wordt geconfronteerd. Typetjes, ludieke acts, entree acts en mimespelers, de verscheidenheid is groot. Outevents heeft een aantal beroepsacteurs die zich zeer bekwaam inzetten voor de goede zaak! Maatwerk, aangepast aan de opdracht is eerder standaard dan uitzondering.

 

Muzikale entree acts

DoedelzakspelerEntree acts congresopening feestelijke introductie
Afkomstig uit Schotland mag de doedelzak gerust een van de markantste muziekinstrumenten van het westelijk halfrond worden genoemd. Voor speciale gelegenheden kan de doedelzakspeler of groep Bagpipe Players een zeer waardevol element zijn. Bijvoorbeeld tijdens culturele dagen met Schotse elementen, openingen van bedrijven met Schotse connecties en ook bij uitvaarten kan de doedelzakspeler worden ingezet.
 

 

 

 

 

 

 

Accordeonist

De accordeonist als welkomsact speelt  in de sfeer van het land waar de muziek vandaan komt, aangepast aan het thema. De muziek brengt de gasten in de stemming voor het evenement. Muziek uit het land waar de dingen best een dagje kunnen wachten en de wijn beter smaakt dan thuis.

 

 

 

 

 

Italiaanse Troubadour

Italiaanse Zanger-gitarist verwelkomt de gasten met de bekende Italiaanse liedjes als O sole Mio, Ciao, Ciau Bambino
 

 

 

 

 

 

 

Spaanse Troubadour

Spaanse gitarist- zanger verwelkomt de gasten met de bekende Spaanse liederen

 

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..