Silhoutknipster Portretknipster

In luttele minuten knipt de artieste een gelijkend profiel van de gast. Al dan niet voorzien van bedrijfslogo krijgt de gast een fraai aandenken mee. Mobiel inzetbaar op alle evenementen. Te denken valt aan  buurtfeesten, winkelcentra, jaarmarkten, braderieën, bedrijfsfeesten, open dagen, beurzen, recepties  en alle andere besloten en openbare evenementen. 

Een silhouet is een schaduwbeeld, zodanig dat de persoon of het voorwerp te herkennen valt Kinderen maakten vroeger hun kerstkaarten zelf en voor de versiering maakten ze veel gebruik van de knipselkunsten om hun brief te verfraaien.

Met een silhouetknipper / Silhouetknipster komt u helemaal terug in die tijd. In enkele minuten knipt zij uw silhouet exact na! Silhouetten van personen worden vaak uit zwart papier geknipt.

Het portret is vaak en profil, omdat dit de grootste herkenning geeft. In de 18e en 19e eeuw was het maken van silhouetportretten bijzonder populair. Als u een middeleeuwsfeest geeft is deze act bijzonder op zijn plaats.

Madame Silhouette is een frivole, ietwat ondeugende "Franse" dame van stand uit de achttiende eeuw. Haar man, Monsieur Silhouette zit in de Ministerraad en is heel veel van huis om te vergaderen en te dineren. Madame Silhouette is geen saaie huismus die thuis in haar tochtige kasteel op haar man blijft wachten, maar gaat allerlei feestelijke gelegenheden af om portretten van de medegasten te knippen. Haar motto is dan ook:

"Ka zietten wandu iek kniep, uw portreet in un wiep!!"

Prijs op aanvraag.

Silhouetknipster.

Joke als profiel-knipster heeft nodig: 1 tafel en 2 stoelen, stroomvoorziening i.v.m. verlichting. De duur van het optreden als profiel-knipster is afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever.

Uw gasten gaan naar huis met een verbluffend goed gelijkend silhouet en hebben daardoor een waardevolle herinnering aan uw feest, beurs, receptie.

Prijs op aanvraag. 

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..