Schminken Schminkstand Kinderschmink

schminkstand,kinderschminkSchminken is een beetje als verkleden: even iets of iemand anders willen zijn.
Vooral kinderen vinden het leuk om even in de huid van hun favoriete dier of persoon te kruipen. Onze Kinderschminkstand is  altijd een succes. In onze stand worden de kinderen door een clown voorzien van de meest wonderlijke gezichtjes.  

 


In de schminkstand veranderen de schminksters met de mooiste kleuren het kindergezichtje in een bij, poes of tijger of Mickey mouse

Fraaie schminkstands met bijbehorende clowns zorgen voor het totaalplaatje van een uiterst verzorgde opstelling. Een prachtig visitekaartje op bedrijfsfeesten, beurzen, open dagen en verjaardagen.

Welk kind droomt er niet van om eens keer als een echte glitterprinses, een mooie vlinder, tijger, piraat of als oosterse dame door het leven te gaan. Welke ouder geniet niet als de kinderen tijdens een feestje hun fantasie een klein beetje werkelijkheid kunnen laten worden.

kinderschmink,schminkstand,clownIeder kind kijkt altijd weer uit naar het grootste feest van het jaar namelijk hun eigen verjaardag. Iedere ouder en/of verzorger vraagt zich elk jaar weer af wat er verzonnen moet worden omdat ook dit jaar de verjaardag van hun kind weer onvergetelijk moet zijn.

Outevents kunt u helpen om de verjaardag van uw kind tot een succes te laten worden en heeft diverse mogelijkheden om de kinderverjaardag voor u zorgeloos te laten verlopen.

Zit er in de nabije toekomst weer een kinderfeestje, bedrijfsfeestje, buurtfeest of een familiefeest aan te komen en u weet niet meer wat u moet verzinnen om de kinderen een 'knalfeest' te bezorgen, twijfel dan niet en bel Outevents!!! 

 

 

Tattooshop.

Voor de kinderen, jonge en vooral de wat oudere kinderen hebben wij heel coole tattoos.
Glittertattoos en (tijdelijke) inkt tattoos.
 

 

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..