Samurai Dansact Japanse Samurai Zwaarddans

De eeuwenoude traditionele zwaarddans van de Japanse samurai wordt in Nederland uitgevoerd door de Japanse acteur Hiromi Tojo. Prachtige introductie voor elk evenement waarin Japan of de Japanse cultuur centraal staat.

Hiromi Tojo.

De sinds 1984 in Nederland woonachtige acteur/artiest Hiromi Tojo verzorgt een breed scala optredens.

Zwaard-/dansdemonstratie. In een dans in een traditioneel Samurai kimonokostuum begeleid door traditionele Japanse drummuziek, wordt de gratie maar ook de kracht van het Japanse zwaard gedemonstreerd.

Japanse vechtsportdemonstratie. Spectaculaire vechtdemonstratie in boeddhistische monnikenkledij met acrobatische high kicks en flying movements. Een demonstratie met twee boeddhistische monniken is ook mogelijk.

Host voor traditionele evenementen in Japanse stijl. In een traditionele kimonokostuum wordt aan de gasten hapjes en drankjes geserveerd.

Workshop `how to make Sushi`. Na een demonstratie hoe sushi wordt gemaakt kunnen gasten in een workshop onder begeleiding zelf sushi maken. De gemaakte hapjes worden daarna gezamenlijk onder het genot van een kopje Japanse thee genuttigd.

Theeceremonie. Gasten ondergaan een traditionele Japanse theeceremonie met relaxte traditionele Japanse achtergrondmuziek.

Japanse clown voor feesten. De gasten worden vermaakt door een heuse Japanse clown met een kleurrijken grappig Japans feestkostuum.

Japans karaoke zingen. Karaoke zingen is van origine Japans en is in Azië ongekend populair.

Ook in Nederland bestaan sinds enkele jaren karaoke bars en het lijkt steeds populairder te worden. Laat u meeslepen in de sfeer van de originele karaoke. Iedereen kan meedoen. Kalligrafie demonstratie.

Prachtige kalligrafiedemonstratie met Japanse karakters met zwarte inkt op grote of kleine vellen rijstpapier. Gasten kunnen hun namen of andere verzoeken in Japanse kalligrafie vereeuwigen.

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..