Roboact animatieact eyecatcher

De imposante gestalte van deze bijzondere animatieact is een eyecatcher van de eerste orde. Met zijn glimmende  en futuristische outfit is deze act perfect inzetbaar voor markten, open dagen en introductiedagen en overal waar een blik op de toekomst is gewenst. Ook als entree act een prima binnenkomer.

Dr. Universe.

Dr. Universe is een spectaculaire robot-animatie. In de afgelopen 18 jaar heeft hij zich volledig toegewijd om, niet alleen de bewegingspatronen van een machine te doorgronden, maar deze ook te voelen in zijn lichaam.

Intensieve studie van bio-mechanica (bewegings-momentum, traagheid van massa en 3-dimensionale analyse van elke beweging) hebben geleid tot verdere inzichten, zodat hij enkelvoudige, meervoudige, tegengestelde bewegingen, halve en geïsoleerde lichaamsdraaien beheerst tot in de machinale perfectie.

Ook qua visuele uitvoering is geen belemmering teveel geweest: na zich bekwaamd te hebben als plaatwerker heeft hij eigenhandig een outfit gecreëerd die zijn gelijke niet kent: deze menselijke robot is nu operationeel in een compleet harnas, opgebouwd uit hoogglans-gepolijste aluminium onderdelen.

In diverse landen in Europa, het Caraïbisch gebied en de Verenigde Staten van America bewonderd en geprezen, kan hij ook uw feest, beurspresentatie of promotie-activiteit meer impact geven bij klanten en bezoekers. Innemend charmant en imposant van voorkomen: met dr. Universe heeft u een blikvanger van formaat.

 

Deze animatie-act is zeer geschikt voor diverse soorten promotie-activiteiten, bijvoorbeeld in winkelcentra, beurzen of op straat. Dr. Universe is ook in te zetten als ontvangst-act bij openingen en/of bedrijfsfeesten, assistentie bij presentaties, animatie tijdens kinder(-feest)activiteiten of als grote attractie tijdens markt of braderie, waarbij met veel humor het publiek een vermakelijke dag gegeven wordt.

Prijs: € 750,- ex btw per dagdeel.
 

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..