Mobiele acts Mobiel entertainment Straattheater

Mobiele acts, de naam zegt het al, kunnen op verschillende plaatsen optreden.
Outevents heeft een groot aantal acts, zowel muzikale als theatrale voor alle gelegenheden. De variatie is enorm: Steltenacts, Nikkelen Nelis, Looporkest, Brassband, Percussieband, Animatie acts, Muziekbakfiets, Muziekfiets, Steltlopers, Acrobatiek, Circusacts, Jongleurs, Troubadours, allemaal  heel beweegbaar.
 

Nikkelen Nelis straatmuzikant.

Wie kent ze niet de One man band, straatmuzikant, troubadour, Nikkelen Nelis. Altijd fantastisch om te zien hoe hij met zijn voeten het slagwerk en met zijn handen vaak het wasbord, gitaar, toeters of accordeon bespeeld. En speelt vaak ook nog op zijn de mondharmonica en zingen kan hij dan ook nog. De meeste liedjes kan iedereen zo mee zingen. Terwijl hij door de straten loopt en de mensen entertaint.

Nikkelen Nelis komt ook fantastisch tot zijn recht op uw bedrijfsfeest, trouwfeest, personeelsfeest, of braderie. Ook voor uw tuinfeest / barbecue is deze vorm van entertainment een hele beleving. Kortom Nikkelen Nelis is de perfecte muziek act en zeer boeiend om naar te kijken. Een echt stukje entertainment / entertainer.

Jan Plezier.

Al lopend tussen het publiek door, treft u deze rasechte straatmuzikant aan.

Van verre kun je hem aan horen komen door het ongelofelijke geluid wat hij met zich meebrengt. Hij is namelijk voorzien van een accordeon, trommel, bekkens, toeters en bellen!

Uitgedost in zijn boerenoutfit en op klompen voorzien van belletjes is hij een ware publiekstrekker.

 

 

 

Hieronymus.

Ooit speelde deze muzikant in een straatorkest. Maar op een kwade dag hingen zijn medemuzikanten alle instrumenten om zijn nek en verdwenen spoorslags het café in. Sindsdien doet hij het helemaal alleen.

Al met al is hij er volop in geslaagd de herinnering aan Nikkelen Nelis te doen herleven, al zou Hiernoymus Hieronymus niet zijn geweest als hij niet geprobeerd had extra instrumenten mee te nemen. Hij zingt op z’n Nederlands.

Sommige liedjes heeft hij zelf geschreven, vertaald of bewerkt. De meeste liedjes kan iedereen zo mee zingen, dus een “workshop” op straat is zo gepiept.
Tijd 4 x 45 minuten 

 

 

De Rugzakmuzikant.
Vrolijke act waarbij de muzikant zingt en speelt met begeleiding van een orkestband.

 

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..