Zingende IJscoman

Zang en Italiaans ijs, een prachtige combinatie. Wanneer de Zingende IJscoman binnenkomt met zijn karretje is dat een fantastisch intermezzo. Inzetbaar op alle evenementen. Te denken valt aan  buurtfeesten, winkelcentra, jaarmarkten, braderieën, bedrijfsfeesten, open dagen, beurzen, recepties  en alle andere besloten en openbare evenementen.
 

Zingende ijscoman ijskar Italiaans ijs dessert  
 
Een diner dansant met ijsbuffet is heel sfeervol. Heeft u wel eens gedacht om het dessert op feestelijke wijze aan te bieden aan uw gasten door middel van onze zeer vriendelijke en goede zanger de zingende ijscoman.

Hij komt met een antieke ijskar binnen rijden en zal een serenade zingen voor uw gasten en daarna gezamenlijk een lied zingen. En dan gaat hij aan iedereen echt Italiaans schepijs uitdelen. Kortom onze zingende ijscoman is een echte aanrader.

Biografie Freddy Cornell

De Zingende ijscoman.

Freddy is opgroeit in de Amsterdamse Jordaan waar zijn ouders Italiaans ijs produceerde. Met Italiaanse ijsventers die s'morgens hun dagelijkse ijs kwamen kopen stond Freddy dan ook uit volle borst de mooiste Napolitaanse liederen te zingen.

Nadat hij in verschillende Amsterdamse kroegen wat meer zangervaring kreeg en verschillende talentenjachten won begon de platenindustrie interesse te tonen. In het voorjaar van 1974 kwam Freddy's eerste singel vader uit, zijn tweede singel Granada volgde in 1976. In 1980 werd Freddy ontdekt door platenproducer Aad Klaris die voor hem het nummer Gelati scheef en produceerde. Het werd meteen een groot succes en het begin van een grote carrière.

De Zingende IJscoman Angelo

De muzikale act van de Zingende IJscoman is een schitterende afsluiting of  onderbreking van het evenement.

Ook voor open dagen, bedrijfsopeningen en beurzen  geeft Angelo een perfecte (Italiaanse) toets. Angelo kan ook naast de act van Zingende IJscoman optreden als Italiaanse zanger-gitarist.
 

Vraag informatie aan

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..