Vuuracts Vuurspuwer Vuurvreter

Vuuracts en vuurvreters zijn vanwege het spectaculaire en fascinerende schouwspel een veelgevraagde act voor evenementen. Vuuracts lenen zich voor oneindig veel variatie en vuurartiesten geven veelal een gheel eigen invulling aan hun act. Outevents heeft veel verschillende vuuracts in het bestand. Inzetbaar op alle evenementen. Te denken valt aan  buurtfeesten, winkelcentra, jaarmarkten, braderieën, bedrijfsfeesten, open dagen, beurzen, recepties  en alle andere besloten en openbare evenementen.

Vuurspuwen.

Vuurspuwen is een act waarbij de artiest met de mond brandstof (meestal paraffineolie)sproeit, dat met een fakkel of andere vuurbron tot ontsteking wordt gebracht.

Het effect is een spectaculaire steekvlam. Vuurspuwen is zeker gevaarlijk, niet in de laatste plaats omdat de brandstoffen giftig kunnen zijn.
 

Daarnaast is uiteraard ook de vlam een bron van gevaar. Vuurspuwen wordt dan ook vaak als afsluiting van een voorstelling gedaan, en als het even kan als de schemer al is ingevallen. Vuurspuwen is altijd een sensationeel en spannend gebeuren bij festivals en evenementen.

Onze vuurspuwer brengt naast vuurspuwen nog een jongleer act, ballonclown, goochelshow. Voor elk wat wils.

Uiteraard wordt het publiek hierbij betrokken en een feest zo tot een hoogtepunt gebracht. De show is uitermate geschikt voor braderieën, straattheater, personeelsavond, bedrijfsfeest, trouwfeest, openingen of bruiloftfeest kinderfeestjes, of op campings.

Fire Fairy.

Dit elfje danst, speelt en jongleert met vuur. Op het ritme van de muziek maken snel ronddraaiende vlammen ingewikkelde patronen.

De bewegingen zijn een mix van eeuwenoude gevechtskunsten en hedendaagse jongleerkwaliteiten. Een fascinerend schouwspel met fire-poi, verschillende soorten vuurstokken en vuurspuwen.

Vuurvreter.

Wervelende show met spectaculaire elementen als vuurspuwen, vuurvreten, diverse boa’s en pythons. De show kan aan diverse thema’s worden aangepast en is dan ook geschikt voor een breed spectrum evenementen, beurzen, openingen, productpresentaties en kick offs om enkele mogelijkheden te noemen.

 

Vliegwerk.

Vuuract door een variété gezelschap dat een breed scala acrobatieknummers heeft. Zowel voor binnen als buitenoptredens.

 

Vuurspuwer.

Vuurtheater is een goede benaming voor dit spektakel. Afgestapt van het traditionele vuurspuwen en –happen, brengt dit gezelschap allerlei vuuranimaties.

Dit resulteert in blijvend boeiend en vernieuwende voorstellingen. Solo voorstellingen van 30 minuten, kindervoorstellingen met het Vuurmonster, vuurfanfare met trommel en welkomsacts.

Tijd in overleg.


Vuurspuwer

Voor korte optredens is de vuurspuwer een spectaculaire invulling.

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..