Verhalenverteller

Een verhaal vertellen kan iedereen, maar is het altijd boeiend?  Een goede verhalenverteller weet de aandacht van de toehoorder van begin tot einde vast te houden. De verhalenverteller  kan in de setting van b.v. een personeelsfeest een heel bijzondere en aparte sfeer creëren. Vooral in de kerstperiode zijn verhalenvertellers een veel gevraagd item. Ook om een bepaalde groep mensen een boodschap over te brengen is de verhalenverteller een goede keuze.

Het vertellen van verhalen is van alle tijd, dus ook van deze tijd. In een wereld waarin TV, internet en andere media een stortbui van indrukken veroorzaken, is het prettig schuilen onder de paraplu van een goed verhaal, waarin de verteller onze eigen fantasie weer aan het werk zet.

Wat ook leuk is als u een bedrijfsfeest, personeelsfeest, trouwfeest of kinderfeestgeeft. Om een verhalenverteller voor de kinderen te laten komen. Die dan op spannende wijze de kinderen een verhaal vertelt.

Wergelmir. 

Een interactief muziekverhaal met een schitterende hobbelzwaan, prachtige poppen, spannende muziek en heel veel muziek instrumenten. De vader van Paolo is houtsnijder van Snt Nicolaas. Paolo mag de door  hem gemaakte hobbelzwaan uitproberen. 

Helaas moet deze met de boot mee naar Nederland  en omdat Paolo pas 5jaar is mag hij niet mee om deze zwaan weg te brengen.

Hij besluit om stiekem mee te gaan en verstopt zich op de boot. De hobbelzwaan slaat in slecht weer overboord en er gebeuren nog vele andere dingen.

Joke begeeft zich tijdens het spel rondom het publiek, het spel wordt zonder versterking.

(akoustisch) gespeeld. In verband daarmee is de maximum publieks omvang 80 personen (Dus incl ouders grootouders etc.).

Informatie aanvragen

Of bel: 0251 822264

 Nieuw geplaatst op onze website


Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Heksen Heksenbruiloft Bride Witches

Meer lezen..
Heksen Sweet Witches

Heksen Sweet Witches

Meer lezen..
Kinderfeestjes en Babyshowers

Kinderfeestjes en Babyshowers

Meer lezen..
Bouwprojecten Animatieteam

Bouwprojecten Animatieteam

Meer lezen..